herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

6 Mart 2021 Cumartesi

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?








HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?





Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim dışımızda.Metrodan bana yansıyan görüntüler hiç olmadığı kadar iki ucu keskin bir kılıç gibi sağlık problemleri ile uğraşan insanlar görüyorum.Belki bu siz bile olabilirsiniz.









Çoğu insan oğlum kızım boğazından kızdığın zaman zayıflarsın diyor.Maalesef durum böyle hızlı bir tembih yoluyla çözülmüyor.Genel görüntü insanların her gün yediği yemekler den aldığı kaloriyi yapmakta zorlandığını gösteriyor.Aslında İlkokuldan bu yana bize söylenen havuz problemleri kadar karışık bir konu zayıflamak ve kilosunu korumak.









Şişman olmanın zararlarını bilmiş olsaydınız... Evet yanlış duymadınız Çevremdeki insanların covid-19 virüsü ile mücadelesine şahit oluyorum.Ne kadar titiz davranmaya çalışsalar bile çevremde birçok kişi bu kötü hastalık ile yüzleşmek zorunda kaldı.









Peki ya şişmanlık çok kolay bir durum mu?..Kesinlikle öyle değil.Çünkü bu sinsi bir düşman gibi insanın içinde yaşayan bütün pozitif duyguları öldüren bir hastalık.Sokakta gezen kadınlarda ve erkeklerde salgın bir hastalık olmaktan çok artık çocuklara bile zarar veren bir düşmanımız var.


















Zayıflama artık eskisi gibi kolay olmuyor










Her geçen gün biraz daha fazla kilo alan kadınların ve çocukların olduğu toplumda yaşıyoruz.Çevremizdeki insanlar obeziteye doğru hızla koşarken bizler Herbalife yaşam koçu olarak daha fazla insana doğru bilgi vermek için çabalıyoruz.









Belki verdiğimiz mesajlar çok cılız kalıyor ama inanın şişmanlık ve şişmanlığa neden olan birçok faktörü insanlar göremiyor.









İnsanlar çok kolay bir şekilde zayıflama çayları içerek hemen 1 kaç günde zayıflayacak gibi umutsuzca çabalıyor.







Şişman olmanın bile artık normal bir durum olduğunu ve normalleşme sürecini destekleyen reklamları görüyoruz.Büyük beden elbiseler büyük porsiyon face food yiyecekler,hep bu reklamları konuşmuyor muyuz?..









Gelin o zaman şişmanlığa neden olan, obezite ile ilişkilendirilen olayları tek tek gözden geçirelim.









· Yeterince besleyici gıdalar ile beslenmiyor olmak





· Anne ve babadan gelen genetik özellikler





· Beslenme konusunda yeterli bilgiye sahip olmamak





· İstanbul gibi bir yerde yaşayıp Stresten uzak olmak çok zor bir şey





· Aldatıcı reklamlar ve bilinçsiz yapılan alışverişler





Elbette bu saydığımız bütün sebeple sizin de hayatınızda az ya da çok yer alıyor.Şişmanlarken herkesin bir hikayesi var öyle değil mi?..









İşin kötü tarafı artık şişmanlık birçok kronik hastalığı ve ölüm nedeni olan tetikleyici durumlara neden oluyor.Biz sadece merdiven tırmanırken zorlandığımız zamanlarda nasıl kurtulurum diye feryat ediyoruz.







İnsanlar birbirinden etkileniyor.Kadınlar diyor ki;herbalife yağ yakıcı çay kullananlar gerçekten zayıflıyor mu?..Mesele sadece zayıf olmak değil aslında.Dünya sıralamasında tam dört sıradayız, Avrupa da ise maalesef birinciliği kimseye kaptırmıyoruz.










Zayıflama yöntemleri ve kendini eğitmek








Herbalife bir beslenme firması.Her konuda insanlara rehberlik yapıyor olmak gerçekten sevindirici.Zayıflama yöntemleri ve kendini değiştirmek belkide eğitime açık olmayı gerektiriyor.











Doğru yöntemi keşfetmek çok zor değil.Yediğimiz içtiğimiz gıdaların bir ölçüsü olduğu zaman sağlıklı bir diyet kendiliğinden oluşuyor zaten.Peki bunu yapamayan insanlar var mı?..Elbette çok var.











Tabii bir de yaptığımız seçimler çok önemli.Aslında iki farklı yemeğin hangisi daha faydalı hangisi daha az etkilidir bunu bilmek işimize yarayabilir.











Önemli olan bu kadar çok yemek etrafta gözümüze hoş gözüküyor iken daha sağlıklı beslenmek için ne yapabiliriz?..Bunu öğrenmek daha fazla yardımcı olur. Bizim zayıflamak için kullandığımız yöntemlerde.















Şimdi Cevahir Alışveriş merkezinin önünde beklemekte olan insanlara sorsanız;hepsi sağlığın gerçekten önemli olduğunu savunur.Peki yeterli egzersiz yapıyor musunuz?..Herbalife beslenme nedir biliyor musunuz?..Zayıflama ilaçları gerçekten sağlıklı mı?..











Bütün bu sorulan sorular cevapsız kalıyor maalesef kendimizi daha fazla yetiştirmemiz ve kilo vermek, sağlıklı kalmak için daha fazla yardım almalıyız.








Herbalife farkı nedir?..










Nasrettin Hoca ne demiş?..Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demiş.Ancak sizi anlayan, sizi yargılamadan olduğu gibi kabul eden bir topluluk sizin işinizi kolaylaştırabilir.Şimdi bırakın lütfen herbalife çay ekşi tatlı sorularınızı bir kenara.









Herbalife dünyada birçok üniversite ile işbirliği yaparak çeşitli araştırmalar yapıyor.Yapılan araştırmalar sonucu yardım alarak hareket eden, beslenme düzenine dikkat eden insanlar da;kalp sağlığı, sindirim sağlığı ve kolesterol düzeylerinin anlamlı bir şekilde düştüğü gözlemlenmiş.









Herbalife yaşam koşullarını üzerindeki sorumluluk bilinci yükseliyor.Çevrenizde illaki bir Herbalife danışmanı bulmanız çok zor olmasa gerek.Sizinle birlikte hareket eden bir insan illaki sizin beslenmeye olan dikkatinizi arttırır.Nasıl hareket etmeniz konusunda size eğitim verebilir.













Zayıflama kürleri kime göre neye göre yapıldığı çok önemli.Size uygun olmayan bir diyet biçimi sizin zayıflama arzunuzu baltalar.Örneğin kabız olduğunuz zaman hemen araştırıyorsunuz değil mi?..Onun için bile birçok internet sitesine başvuruyor ancak netice alamıyorsunuz.Öyle değil mi?..










Bizim burada İstanbul'da bir farkındalık yaratmamız gerekiyordu.Herbalife faydaları nedir?.. derseniz Herbalife yaşam koçu olmadan Ürünler çok fazla işe yaramıyor.Çünkü beslenme desteği olmadan, kilo vermek, şişmanlıktan kurtulmak sorunu çözmeye yetmiyor.









Avcılar Herbalife Bağımsız Üyesi-05314079994

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog