herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

30 Mart 2019 Cumartesi

HERBALİFE AVCILAR ÜYESİ KADINLARA ÖZEL TAKTİKLER



HERBALİFE AVCILAR ÜYESİ KADINLARA ÖZEL TAKTİKLER



Bugün akşam beni Gebze'den arayan Sema Hanım 40 yaşında ve 1.65 boy uzunluğu ve 66 kilo ağırlığa sahip çalışan bir bayan.Spor yapma imkanının olmadığını sadece Haftada iki gün yüzmeye gidebildiğini 40 yaşına kadar 56-60 bandında kilo ağırlığını sürekli koruduğunu ancak son 1 yıldır durdurulamaz bir şekilde kilo aldığını söylüyor.




İsterseniz biraz önce sıcağı sıcağına yapmış olduğumuz bu keyifli sohbetin detaylarını sizinle paylaşayım.Sema hanıma bir ev hanımı arkadaşı tavsiye etmiş Herbalife ürünlerini, etmiş etmesine ama zannedersem ürünleri sosyal medyadan satış yapan bir kimseden almış ve çok fazla da bilgi sahibi değilmiş.




Burada bilgi çok önemli biz insanlara sonuç olması için her türlü bilgiyi veriyoruz.Ürünler zaten harika ürünler Herbalife ürünleri hücresel beslenme odaklı ürünlerdir.Zayıflama yada herhangi bir hastalığın tedavisi konusunda kullanılan tıbbi ilaçların yerini de tutamaz.




Herbalife ürünleri dengeli beslenme ürünleridir günlük yaşantıda beslenme tarzımız ile ilgili olarak yeterince karşılık bulmayan Vitamin, Mineral, Protein Karbonhidrat ve Liflerin kombinasyonu ile oluşmuş dengeli öğünler sunabilen, kalori kontrolünü tek bir merkezde toplayan ürünlerdir.




SABAH KAHVALTI YAPIYORMUSUN



Bu arada Sema Hanım sabah kahvaltısını evde yaptığını rutin klasik yağda yumurta tükettiğini, öğle yemeğinde genelde iş yerinde personel için hazırlanan yemekleri tükettiğini hamur işi ve fazla abur cubur tüketmediğini anlatıyor ancak gözden kaçırdığı bir nokta var ki öğle yemeklerinde 2 kaşık pilav yediğini söylüyor iki kaşık pilavın ekmek olarak karşılığı 4 artı 4= 8 dilim ekmeğe tekamül ediyor. 




Akşam yemeklerinde ise saat 6 gibi yine kahvaltı ile günü sonlandırdığını anlatıyor.Evet sabah ve akşam rutin kahvaltı ile günü geçiştiren bir insan her bir öğünde ortalama 750 ile 1000 kalori arasında bir kalori değeri karşılığı olan yemek tüketmiş oluyor.




Öğle yemeğinde de ortalama 800 ile 1000 kalori arasında karşılık bulan bir yemek tükettiği açıkça ortada olan sevgili bayan arkadaşımız henüz 40 yaşında olduğunu belirtmişti.Sigara içtiğini de öğrendiğimiz Sema hanımın gözden kaçırdığı 2. ve önemli nokta sigara tüketimidir çünkü sigara tüketen insanların metabolizmaları daha hızlı çalışmaktadır ama bununla birlikte organlardaki hasar oranı da her geçen gün sigara tüketmeyen bir insana göre neredeyse 3 misli daha kötü durumdadır.




Yaşını da göz önünde bulundurursak birden fazla bilinmeyeni bulunan bir denklem ortaya koymuş oluruz burada hassas olan nokta yaşam stili ve yaş doğrusunda ilerleyen kilolar bize birden fazla ipucu veriyor çünkü kilo kontrolü çok fonksiyonlu düşünülmesi gereken bir oyundur.




Oyuncuların her birinin ayrı ayrı rolleri ve kişilerin gözden kaçırdığı replikleri mevcuttur.Sema Hanım için gastrit biraz önemli bir aktör anladığım kadarıyla. Buradan hareketle beslenme tarzı detaylarını sentezlemek gerekiyor gastrit genelde enfeksiyon geçiren insanlarda görülebilen bir rahatsızlıktır ama bunu tetikleyen 




2. Ana neden beslenme alışkanlıkları, stres ve sigara,alkol tüketimi gibi nedenler güçlü faktörleri oluşturuyorlar. Endoskopi ve birtakım tetkikler sonrasında kronik gastrit olduğunu öğrenen Sema Hanım düzenli olarak Herbalife kullanarak sonuç alıp alamayacağı noktasında kararsız olduğunu söylüyor. Kararsızlık en kötü hastalıktır bir konuda ciddi olmak zorundayız.Eğer kilo problemleriniz ayyuka çıkmış ve denemiş olduğumuz diyet işe yaramamışsa önce kendi taktiklerinizi sorgulayıp Herbalife yaşam koçu desteğini devreye sokabilirsiniz.


HERBALİFE KAHVALTISI İLE NORMAL KAHVALTI ARASINDAKİ FARK NEDİR?


Sema Hanım Herbalife kahvaltısı ile normal yaptığım kahvaltı arasındaki fark nedir? Ve bana faydaları ne olacaktır? Ben bunu bilmeden Herbalife Shake ya da farklı bir ürün kullanmak istemiyorum diyor. 



Evet biraz bahsedelim Herbalife Shake ile kahvaltı ettiğiniz zaman; Sabah kahvaltılarında peynir, zeytin ve zeytinyağı ile kahvaltı ettiğinizi belirtiniz birincisi zeytinyağı 1 gramı ortalama 9 kalori enerji karşılığı vardır ve toplamda bir dilim ekmekle 10 gram zeytinyağı almış oluyorsunuz bunun karşılığı da 90 kalori.Her gün sabah 2 yumurta yağda pişirilmiş ise 150 ile 160 kaloriye tekamül ediyor.



Ortalama 10 adet zeytin 50 kalori ve aktardığınız bilgilere göre peyniri çok seviyorsunuz sadece sabah kahvaltısında 150 kaloride peynirden almış oluyorsunuz.Bunun yanında beyaz ekmek tükettiğiniz için 360 kalori ekmekten almış oluyorsunuz.Toplamda 760 kalori işaret ediyor ama sonuç olarak ben bugüne kadar kahvaltı ediyorum deyipte minimum 1000-1100 kalori aşağısında tüketen bir insan görmedim bu nedenle sizin için; 



Herbalife Shake demek bugün bir kahvaltıdan çok daha fazlasını daha organize olmuş gıdalar ile tamamlamış oluyorsunuz.Herbalife Shake besleyici öğünler hazırlamak için 300'den fazla farmakoloji uzmanı ve beslenme uzmanı ile çalışmaktadır.Köşedeki satıcıdan beklenilen fayda ile kıyaslaması biraz zor bir durum bu amaçla uzun uzun konuştunuz ve sizi açıkyürekli olduğunuz için tebrik ediyorum.




Ben de gayet net yanıtlar vermeye çalışıyorum umarım sizin için yapmış olduğumuz program aklınızdaki bütün soru işaretlerini ortadan kaldırmıştır.Ama yine de sorularınız olursa cevaplamaya hazırım.


HERBALİFE ALOVERAYI NEDEN KULLANMALIYIM


Gebze uran bakımından çok gelişmiş bir bölge olduğundan endüstriyel gelişim insanların sosyal yaşantısını da yüksek oranda etkileyen ciddi bir aktör burada. Sema hanımın takılmış olduğu ve merakla cevaplarımı dinlediği ikinci konumuz Herbal Aloe içecek neden içilmeli? 



Herbalife aloe verayı neden kullanmalıyım? Israrla aynı soruyu 2 defa tekrarlaması bir şişe İçecek ne gibi bir etki yaratabilir, bunu çok merak ettim!!Neticede bir litre bile değil nasıl oluyor da bu kadar etkili oluyor?




Kısacası Herbal Aloe içecek sizin mide ve bağırsak yapınızı destekleyen yatıştırıcı bir etkiye sahiptir özellikle gastrit ve ülser söz konusu olduğunda kesinlikle beslenme programını Herbal Aloe Vera içecek ile şekillendirmek gerekiyor.Bu bir ilaç gibi görülmemeli aloe vera zaten iyileştirici ve yatıştırıcı etkiye sahip doğal bir materyal.Ondan ötesini de beklemenize gerek yok zaten 1 litrelik bir şişeye de ihtiyacımız yok.Çünkü 473 mililitre tam bir ay yetecek şekilde tavsiye edilen oranları sağlayacak.Narenciye tadıyla çok hoşunuza gidebilir.



HERBALİFE ÇAY NEDİR VE NEDEN KULLANMAM GEREKİYOR? 




Sema Hanım için kilo kaybı yaşamak sıvı kaybı mı? yoksa yağların yakılmasımı büyük bir merak konusu.Elbette Herbalife çay vücuttan yağların uzaklaştırılması için, ayrıca hücresel atıkların tahliyesi noktasında antioksidan yapısı ile bütün merak ettiğiniz cevapları verebilecek güçlü bir koruma mekanizmasıdır.




Çay ve suyun birbirinden daha farklı amaçlara hizmet ettiğini baştan anlatmıştım.Suyun en güzel içicek olduğunu en başta belirtmiştim su tüketimi moralimizi de düzeltiyor.Minimum 2 litreye çıkarmanız gerekiyor ki bakınız sadece Herbalife çay 4-5 bardak içtiğiniz zaman vücudun sıvı alımını ve otokontrolü sağlamış olacaksınız.Neticede yedikleriniz ilacınız olabilir.Bunun anlamı dengeli bir öğün oluşturmak dengeli beslenmenin karşılığı sayılabilir.



HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR-05314079994


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog