herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

26 Mart 2019 Salı

HERBALİFE ÇAY; AVCILARDA KEYFİNİ ÇIKAR- 05314079994



HERBALİFE ÇAY KEYFİNİ ÇIKAR- 05314079994




HERBALİFE ÇAY NEDİR?



Herbalife çay kimilerine göre bir efsane kimilerine göre önemsiz bir materyal.Bunların hepsi farklı kesimlerin düşüncesi.Peki ama Herbalife çay güvenli mi? Herbalife çay ne işe yarıyor? Nedir? Sizin için diyet programınıza uygun olabilir mi? Bunları irdelemek gerekiyor. 



Yeşilçay ile zayıflama arasında güçlü bir bağ olduğunu düşünen bilim adamları Yeşilçay'ın tabiat ananın bize vermiş olduğu doğal bir iştah önleyici ve özel bir uyarıcı olduğunu düşünüyorlar.Bileşenlerinin kan şekerini düşürmekte etkili olduğu beyin fonksiyonlarında kişinin pozitif bir ruh haline bürünmesini ve gün boyunca zihni uyanık tutacak etkiye sahip olduğunu belirtiyorlar.





Metabolizma hızını artırmak kimi zaman biraz sıkıntılı bir süreçtir tam burada Herbalife çay benzerlerine göre fark atacak kadar kaliteli bileşene sahiptir.Herbalife ürünleri birbirini tamamlayıcı vücudun tüm hatlarıyla kilo verme mücadelesine katkı sağlamak üzere tasarlanmıştır. 




Normalde çok çalışarak kilo veremiyorum ne yapabilirim diye düşünen insanlar bu yazımızı baştan sona iyice okusunlar istiyorum. Bilimsel olarak yapılan çalışmalarda alkolün vücuda verdiği en büyük hasarı Karaciğer yağlanması ve buna bağlı olarak göbek ve basen yağlanması gibi durumları ortaya koyabilmektedir. Yeşil çay için tehlikeli diye düşünen insanların bir kez daha düşünmesini istiyorum çünkü Herbalife çayı önerilen oranlarda tüketildiğinde vücut yağlanmasını minimize değerlere çekecek kader kaliteli ve hafiftir.





HERBALİFE ÇAYI KİMLER İÇEMEZ?




Sağlıklı insanlarda kan basıncı değerlerinin 80 ile 120 arasında olduğu bilinmektedir. Bunun yanında hamile veya tansiyon problemi yaşayan insanlarda ve kalp damar rahatsızlıkları ile ilgili operasyon geçiren hastalarda kan basıncı değerlerinin rutin değerlerde seyretmesi gerekmektedir. 




Herbalife çayın yetişkin insanların metabolizma hızlarını arttırdığı bilinmektedir.Bu nedenle Hamile bayanların, tansiyon problemi yaşayan insanların ve kalp damar rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan insanların Herbalife çay tüketmeleri tavsiye edilmemektedir.



HERBALİFE ÇAY FAYDALARI




-Herbalife çay metabolizmayı tetikleyen doğal bileşenlerin verdiği pozitif enerji sayesinde çekirdeği harekete geçirmek ve vücudun en ücra köşelerine ulaşmak için hazırlanmıştır.



-Minimum ölçüde Kafein içerdiğinden diğer içeceklere göre bir sıfır önde başlayın.



-Termojenik olduğundan Hızlı yağ yakımı konusunda yardımcı olabilir.



-Gücünü doğal bileşenlerden alan Herbalife çay antioksidandır.



-Düşük kalorisi sizi de şaşırtabilir.



-Dengeli alternatifler için çabalamadan yola devam etmenizi sağlar bunlar kalorisi yüksek içecekler tüketen insanları yeni bir deneyime davet eden ürünlerdir.



-Vücut hatlarında incelme ve belirgin kilo kaybı ile odaklanmayı maksimize etmenize yardımcı olur.





Vücuda giren bütün unlu mamüller,şeker ve yağların macerası insan metabolizmasının daha bir ısırık almadan çalışmaya başladığı varsayılırsa. Ki öyle çalışıyor,metabolizma vücuda giren tüm gıdaları işlemek için harekete geçiyor.Kişiden kişiye değişkenlik gösterir olsa bile insan metabolizması üç aşağı beş yukarı aynı eğilimleri sergiliyor.Bu daha çok sizin tavrınız ile beslenme şekliniz doğrultusunda iyiye ya da kötüye doğru bir ivme kazanıyor.Artık sizin bedeniniz trigliserit adı verilen bir enerji yapı taşı olarak bütün gıdaları sentezleyerek kimyasal bir işleme tabi tutar tüm vücut uzuvlarına aktarımı için kan damarlarını ve kanı kullanır.Kanın burada çok yüksek önemi var taşıyıcı kan olduğundan kan şekerindeki yükselişler ve düşüşler insanın bütün yaşantısını etkileyebilmektedir.
Bir noktadan sonra vücuttaki trigliserit yüklemesi çoğaldıkça fazla kilolar ile tanışmaya ve gardroptaki eşyalarınızı kullanamamaya başlıyorsunuz bu durumda Herbalife çay yağ yakıcı özelliği ile size bir nefes, bir umut olarak yeniden doğuyor. Vücuttaki fazla trigliserit oranını düşürmek vücuttaki yağların normal değerlere çekilmesini hızlandırıyor.Vücut yağ oranını düştükçe Kas yapılanmasına önem vererek açığı kapatabilirsiniz.
        


  
HERBALİFE ÇAYLARININ METABOLİZMA ÜZERİNE KATKILARI



Güçlü bir antioksidan kaynağı olan Herbalife çay vücudun doğal dengesini bozmadan antioksidanlardan faydalanmanızı ve metabolizmanızın,  sinir sisteminizin yeniden aktif hale gelmesini kolaylaştırabilir. 


Vücudun enerji kaynaklarını dışarıdan beslemek yerine içerideki mevcut birikmiş olan yağ stoklarını enerjiye çevirerek gün boyu zinde hissetmenizi kolaylaştırır. Zaten diyet yaparken en çok baskı altında kalan insanları gözlemlediğimiz de içerideki stokları tüketmek istemeyen bir metabolizma ile karşı karşıya kaldıklarında hemen kolay elde edilen yiyeceklere hücum ettikleri gözlemlenmiştir.

HERBALİFE DAYANIKLILIK VEREN ÇAYLAR



Beylikdüzü'nde yaşayan Şenol Bey bir iş adamı bizim onunla var olan tanışıklığımız gün boyu enerjisinin düşük olması ve gün boyu uyku halini üzerinden bir türlü atamıyor olmasıydı.Kendisine Herbalife çay denemesini tavsiye ettim.



Bu tarz ürünlere karşı olduğunu ama mevcut durumda da çaresiz kaldığını belirtti.Rica ettim ve bir adet 100 gram Herbalife çay denemesi için kendisine verdim.Şenol Bey bir fabrika sahibi olarak bugüne kadar hep yoğun tempo çalışıyordum ama, bir hafta 10 gündür bana ne oldu bilmiyorum sanki kendimi yeniden keşfettim.




Bir de bu aralar sanki kilo vermeye başladım hikmeti Harikası neredendir bilmiyorum, ama bu çay güzelmiş nerede işim varsa oradayım sanki dayanıklılık konusunda kendimi test ediyorum.Bir anda ivme kazanan bu dayanıklılık sürekli olur mu acaba Şerife Hanım? Dedi. Evet Herbalife çay dayanıklılığı arttırmak ve insanların Hayat kalitesini yükseltmek için burada.


HERBALİFE ÇAY KULLANIM ŞEKLİ



Kendiniz hazır hale getirmek için bir şişe 500 lük su içerisine ½ çay kaşığı herbalife çay atın karıştırıp afiyetle için.


Sonuç
Herbalife ile kilo vermek istiyorsanız bazı çevrelerin yanlış lanse ettiği gibi sadece Herbalife çay ya da Herbalife Shake tüketecek ve yemek yemeden bir gün geçirecekmiş gibi bir yanıltma taktiği ile bizleri Hedef gösteren bir takım;  pazarda yer kapmaya çalışan çevrelerin farkında olduğumuzu hatırlatırız.  Herbalife beslenme felsefesi sadece yağ yakıcı çay üzerine kurulu değildir. İnsanın katı gıdalar ile dengeli bir beslenme programı içerisinde yeterince sıvı tüketmesi ve vitamin,mineral, protein, karbonhidrat oranlarının normal sınırlar içerisinde kaldığı karma bir programdan hızlı sonuç alabilirsiniz.

Herbalife Yaşam Koçu Gönül DEMİR İstanbul 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog