herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

3 Nisan 2019 Çarşamba

AVCILAR HERBALİFE BİTKİSEL BESLENME ÜRÜNLERİ



AVCILAR HERBALİFE BİTKİSEL BESLENME ÜRÜNLERİ- 05314079994



Avcılar Herbalife olarak bütün insanlara herbalifenin yararlarını anlatabilmek bitkisel ürünlerin ne işe yaradığını daha iyi özümseme lerini sağlamak üzere çalışmalarımıza ve paylaşımlarımıza devam ediyoruz.



Çünkü biz büyük bir markayı temsil ediyoruz temsil ettiğimiz marka dünyanın bir numaralı beslenme ürünlerini siz değerli paydaşlarımıza sunuyor.




Evet beslenme firması diyorum çünkü Herbalife ürünleri kesinlikle ilaç değildir ya da herhangi bir ilacın yerini tutacak muadil bir ürün de değildir.Bu bakımdan dikkatinizi çekmek istediğim bir konu var ki bizlerde diyetisyen ya da herhangi bir doktor değiliz.



Sadece beslenme konusunda düzenli eğitim alan aldığı eğitimleri de dilinin döndüğünce çevresindeki insanlara faydalı olmak adına paylaşan resmi Herbalife üyesiyiz bir bakıma kendi adına çalışan bağımsız faaliyetlerini Herbalife faaliyet kuralları gereğince yerine getiren iyilikelçileriyiz diyebilirim.




Herbalife ürünlerini kullanmak çok basit ve eğlencelidir. Çünkü ürünler üzerinde yazılan talimatları uygulayan kimselere büyük bir referans oluşturuyor .



Herbalife ürünlerinin dengeli beslenme ürünleri olduğunu kesinlikle bilmeniz gerekiyor.Belli başlı ürünlerin hamilelerde ve emzirme döneminde bulunan annelerin tüketmesini önermiyoruz.





Çünkü bireysel danışmanlık almadan rastgele ürün tüketilmesi herhangi bir zarar vermese de alacağınız sonucu geciktirmek için en büyük nedeniniz olabilir lütfen Herbalife yaşam koçluğu tecrübelerimizi gözardı etmeyiniz.



HERBALİFE SHAKE NORMAL YEMEK YERİNE TÜKETİLEBİLİR





Herbalife Shake karışımı yüksek kaliteli protein sağlar bir öğünde alınması gereken karbonhidrat dengeli vitamin ve mineral sağlayan beslenme kalitesi yüksek bir yemek.




Artık iyi beslenmenize ve memnuniyetinizi en üst düzeye çıkartacak enerji veren bir yemek sahibi oldunuz. Herbalife Shake iki tip lif içerir birincisi çözünebilir lifler ikincisi ise çözünmeyen lifler olarak bilinir, bu vücut uyumunu en iyi derecede destekleyen formüldür.





Bitkilerden gelen özel bir kombinasyon alfabetik sıralamada bir çok vitamin ve minerali bünyesinde bulunduran Herbalife Shake hem pratik hem lezzetli 3 farklı tadı ile çikolata vanilya ve fındık mükemmel bir uyum içinde dengeleyici öğünler hazırlamanızı kolaylaştırır.




Beslenme denilince dengeli beslenme akla gelmelidir şayet bir diyet programına başlamak istiyorsanız kendinize öncelik tanımanız gerekiyor.Günde 2 defa yemeğinizi Herbalife Shake ile değiştirerek kilo kontrolünü ve dengeyi kendi lehinize çevirmeniz çok daha kolaydır.




Etkili sonuçlar istikrarlı devamlılığı sürdürebilmeniz için Herbalife Shake içerisinde damak tadınıza uygun meyveler ekleyebilirsiniz.Yazımın sonunda sizin için hazırladığım çikolata ve elmanın uyumu ile ortaya çıkan yeni bir shake tarifi paylaşıyorum.


BİR BARDAK ÇAY NE YAPABİLİR Kİ?




Bir bardak çay ne yapabilir ki demeyin şansınızı deneyin, denemek biraz hafif kalsa da Herbalife çay içenler vücuda vermiş olduğu ekstra farklılığı doğal bir komplikasyon olarak değerlendiriyor .




Çünkü Herbalife çayın antioksidan özelliği vücutta gezen serbest radikallerin dışarı atılmasını kolaylaştırıyor yeşil çayın ve siyah çayın en nadide yaprakları bu kutunun içerisinde buluşuyor çok fazla kahve ve gazlı içecek tüketen İnsanların en büyük handikapı sürekli olarak şekerli içecekler tükettiklerinden hızla kilo almaya başlamaları ve ardı arkası kesilmez atıştırmalık şekerli yada hamur işi ürünleri sıklıkla tüketiyor olmaları ortak noktalarıdır.




Bir de sorsanız kimse ben bunların müptelasıyım demez ama maalesef şeker bağımlılık yapmakta ve durdurulamaz bir şekilde beyni kontrolü altına almaktadır.Burada Herbalife çay farkı farkını hissettiriyor nasıl mı?Herbalife çayı şekerle içmenizi gerek yoktur zaten şeker çok faydalı bir aparat olsaydı çoktan Herbalife çayın içerisine şeker katmış olurdu.




Bu nedenle şekerli içeceklerin tahtını yıkmanın zamanı geldi.Vücudunuzun suya ve gerçek kalitede antioksidan sağlayan içeceklere ihtiyacı var.Herbalife çay herhangi bir koruyucu içermediğinden gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.Birbirinden farklı leziz çayları denemeniz için öyle büyük ücretler ödemenize de gerek yok.Bir gün misafirimiz olun Beylikdüzü'nde kulübümüzde hem çay içelim hem de başarılı kilo kontrolü nasıl yapılır birlikte planlayalım.




KIZILDERELİ DEĞİLİZ AMA ALOE VERAYI BİLİYORUZ


İnterneti kullananlar iyi bilirler aloe vera yazdıkları zaman karşılarına ilk önce aloe vera bitkisinin Kızılderililerin kullandığını ve açık yaraların kapanması için müthiş bir etkiye sahip olduğunu öğreneceksiniz.Şimdi açık yaraların kapanması çok güzel bir durum ama biz bunu içince vücudumuzda ne gibi bir faydası olacak? 





Ben zaten balkonumda bir saksıda aloe vera bitkisini yetiştiriyorum ne alaka neye yarıyor?Gibi bir birini takip eden sorular hemen aklınıza gelebilir ama problem değil. Aloe vera bitkisi nasıl ki deride  gerçekleşen lezyonları ve kapanmayan yaraları yatıştırıcı ve iyileşme sürecini hızlandıran bir bitki ise kendi deneyimlerimden edindiğim kadarıyla yanıklarda bile çok etkili bir materyal.




Aloe vera özünden oluşan bu sırlı içecek midede oluşan bakterilerin yol açtığı kimi zaman ilerlediğinde mide duvarında ülser adı verilen yaralara neden olan süreci bitirmek için çok etkili bir doğal materyal. Bu kadar faydanın yanı sıra Aloe Vera içeceği sindirim sisteminde ince bağırsakların fonksiyonel yapısını büyük oranda koruyucu ve destekleyici yapıya sahiptir.Aynı zamanda detoks uygulayan insanların sıklıkla başvurduğu bu güzel içecek gün boyu içilen suyun içerisine karıştırılarak da tüketilebilir.


BALIK YAĞI ÇOK AMA ETKİLİ OLANI BULMAK GEREKİYOR




Piyasada birbirinden farklı bir sürü balık yağı adı altında ürün satılmaktadır ancak omega-3 kaynağı olarak görülen efsane sayılan bir çok asılsız iddialar mevcut.Bu bilgi karmaşasının içerisinde gerçekten faydası olacak olan Omega- 3 besin takviyesini Herbalife en uygun şekilde vücudun faydalanabileceği miktarlarda ve bir kullanımda gereken değeri verecek ölçüde kullanımınıza sunuyor. 




Burada uzun uzun omega- 3 hakkında yazabilirim ama mühim olan benim yazdıklarım değil!! Sizin benim paylaştıklarımı hayatınızda ne kadar gerçekleştirdiğiniz ve uyguladığınızdır. Ben zaten bu ürünlerle besleniyorum ve gerçekten hangi ürünün neye yaradığını biliyorum ve etrafımdaki insanlara bildiğim ölçüde yardımcı olmaya çalışıyorum.Siz de öğrenmek ve hayatınıza adapte etmek için iletişime 
geçebilirsiniz.


HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog