herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

28 Nisan 2019 Pazar

HANGİ YİYECEKLER KİLO VERMEYE ENGEL OLUYOR


HANGİ YİYECEKLER KİLO VERMEYE ENGEL OLUYOR






Saklı gizli kaçamak yapan insanlardan falan bahsetmeyeceğim diyet yapmak istiyorsanız akılcı yöntemleri tercih etmenizi öneriyorum. Sınıfında Lider olan Herbalife bütün zamanların en iyi kalite standardında ve aktif yaşam standardına uygun ürünleri ile insanların elini kuvvetlendiriyor. Düşünün ki okuduğunuz makaleler hep bir şeylere işaret ediyor. Kimisi davranış yöntemlerini, kimisi yiyeceklere işaret ediyorlar. Çözüm noktasında zorlanan bütün insanların gidişatlarına bakılırsa toplumun neredeyse % 60 oranında obezite ve obezite sınırında yaşadığı gerçeği gözetilir ise Herbalife beslenme kulüplerinin işi kolay gözükmüyor.




Çünkü etrafta o kadar düşman kuvvet gibi satışta olan insanları darboğazda bırakan o kadar güçlü materyaller var ki. İnsan Ruh ve düşünce tarzını bombardımana tutmuş bu Gıdalara birçok uzman Ajan gözüyle bakmaktadır.



Bu nedenle Biz de bu makalemizde belli başlı örneklemelere dikkat çekmek istiyoruz. Pek çok kez farklı mecralarda aynı konulardan bahsetmiş olsak bile irdelemekte fayda görüyoruz. Her defasında bir insanın hayatına dokunabilirsek bizim için en büyük kazanç olacaktır. 




Ki o zaman bir Herbalife yaşam koçu olarak genel vizyonumuz ve misyonumuza uygun davranmış olalım. Bir kere söz konusu yeme ve içme ise ahlaki değerlerden çok etik değerlere güvenmek gerekiyor. Yani kimin ne yaptığı değil daha çok bizim ne yaptığımız önemli.



DİYET ÜRÜNLERİ GERÇEKTEN İŞE YARIYOR MU?




Diyet ürünleri olarak satışa sunulan materyallerin ana bileşeni maalesef şekerden gelen kalorilere açık olan büyük bir Pazar. Her geçen gün satış kısıtlaması ile karşı karşıya kalan yüzlerce firma günümüzün en çok rağbet edilen alanı olan Diyet ve diyet ürünlerine merak sarmış durumdalar ki; konusunda uzman olduğunu söyleyen birçok merdiven altı tabir edilen üretim sürecinden gelen birçok ürünün sosyal medyada sıkça büyük iddialar ile reklamının yapıldığına şahit oluyoruz. 





Maalesef atasözlerimiz doğruluğu ve dürüstlüğü işaret ediyor olsa da aslında olan; “Ucuz Etin Suyu Kara Olur” felsefesi hayatımızın büyük bir kısmını etkileyen beslenme ve diyet ürünleri söz konusu olduğunda burada da sahaya 2-0 yenik çıkıyoruz.



KONSERVE YİYECEKLER KİLO VERMEYİ NASIL ETKİLİYOR

Tazesi varken konserve tüketmek çalışan insanların handikapı gibi gözüküyor. Çünkü market rafında közlenmiş patlıcandan hazır barbunyaya kadar her şey var. Ancak ne var ki bu ürünlerin işlenmesi öyle hızlı bir süreç gerektiriyor ki üretim yapan firmalar zarar etmesin ve tabii ki bunun içinde yine koruyucu kimyasallara başvuruluyor, dolayısıyla daha hızlı ve pratik gözüyle bakılan konserve gıdalar kilo vermeyi bırakın vücudun genel postürünü atılan bir darbe gibi her gün mutfaklarda yerini alıyor. 




Bir gecede hazırlanan ve kavanozlara üretim tarihleri alelacele yazılan konservelere dikkat etmenizi. Klasik konserve üretim sürecinin göz önünde bulundurularak; korumasız kendi halinde evinizde de konserve yapabileceğinizi hatırlatarak kilo vermenin önünde ciddi engel olan bu yiyeceklere de dikkatinizi çekmek istiyorum.Üretim süreçlerini burada detaylı bir şekilde işlemek benim için çok zor bir konu değil, ancak ne var ki insanımız çok uzun yazıları okumaktan sıkılıyor. Bu nedenle diğer kısma geçebiliriz.



CİPSLER TEHLİKE SAÇIYOR KİLO VEREMİYORSUNUZ




Eskiden sinema salonlarında Köylü Ahmet amcanın gözü gibi baktığı Kıbrıs çekirdekleri satılırdı ve o kadar leziz idi ki ister açık sinemalarda isterse kapalı mekanlarda her yerde bu doğal çerezler tüketiliyordu. Öyle ki 40’ lı yaşlarda insanların çoğunluğu bu çekirdekler ile büyüdüler ama maalesef günümüz gençliği bu iri dolgulu leziz çekirdekleri tanımıyor.





Daha çok sinema salonlarında ve kimi kafeteryalarda hazır cipsler pek bir revaçta, genelde 200 kereye kadar kullanılan kızartma yağları işte bu cipslerde kullanılıyor. Hele ki şimdi belli başlı kimyasallar patates cipslerinin raf ömrünü uzatmak için ve hatta daha çok tüketilmesi için kullanılır durumda. Düşünsenize paketi çok büyük ama içerisinde 20-30 gram patates cipsi bulunan ambalajlar Mahalle bakkalının vitrinini kapatan durumda, bunlar insan vücudunda nereleri kapatıyor bir de bunu düşünün istiyorum.





DIŞARIDA TÜKETİLEN GIDALAR KİLO YAPIYOR





Şok diyet etiketi ile 10 günde şu kadar kilo verin, bu kadar zayıflayın deniliyor ve bol bol salata yemenin faydalarından bahsediliyor ama bu yazıları paylaşan arkadaşlarımız hiçbir zaman şunu söylemiyor insanımız çalışıyor zaman darlığını hesaba katan yok. Siz insanlara salata tüketimi diyorsunuz onlarda Fastfood mekanlarının daha fazla tüketilmesi için soslarla hazırladığı salataları kastediliyor gibi bir izlenim oluşuyor.





Tabii o salatanın yanında muhakkak bir menüde geliyor masaya yani tam bir aldatmaca burada kendi yaptığınız salatadan bahsetmek gerekiyor. Örneğin bir ara öğün için sağlıklı bir salata yapmak o kadar zor olmasa gerek. Mevsiminde tüketilen salatalık malzemeler ile kendi ara öğünlerinizi hazırlayabilirsiniz ama asla dışarıda hazırlanmış salataları tavsiye etmiyoruz.




MAKARNA YEMEYİN DEMİYORUZ SADECE İÇERİĞİNİ DEĞİŞTİRİN




Çeşit çeşit makarna tabaklarının servis edildiği ve bol süslü menülerin baş köşesinde yer kapladığına şahit olmuşsunuzdur. Makarna doğal olarak buğdaydan üretilen ve lif içermeyen bir yemektir ve makarnayı bile ekmekle tüketen insanlar kilo vermekte sınıfta kalıyor. Eğer dengeli bir yemek olarak makarna tercih ediyorsanız; sarımsak, roka ,sivri biber ve marul, maydanoz gibi yeşilliklerin bolca kullanıldığı değişik bir makarna stili sizin için yardımcı olabilir ama asla tek başına tüketilen bir karbonhidrat olarak diyet listenizde bulundurmanızı önermiyoruz.

HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog