herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

31 Mart 2019 Pazar

AVCILAR HERBALİFE LEZİZ TARİFLER



AVCILAR HERBALİFE  LEZİZ TARİFLER





Nereden Nereye geldiğimizin önemi nasıl geldiğimiz ile başlıyor.Şimdi burada Avcılar'da yaşayan bayanlar Herbalife yemek içmek sanki başka hiç bir şey yemeyecekmis gibi bir algı oluşturulmuş zannediyorlar.


Evet yanlış duymadınız Herbalife yerken hayatın lezzetlerinden uzak kalmanız gerekmiyor.Günde 2 defa Herbalife Shake içerek kilo kontrolü sağlamak için mücadele verirken lezzetli makarnalar da yiyebilirsiniz.


Burada son bir kaç gündür havanın soğuk olması içinizi karartmasın.Artık bahar kapınızı çalmış yerinizde durmayın harekete geçin. Market raflarında birbirinden renkli ambalajlarda satılan şirin gözüken makarnaları bir çok kez tükettiniz ama benim buradaki asıl hedefim daha lezzetli ve doyurucu bir tabak makarna size de iyi gelebilir.


TAM BUĞDAY MAKARNA VE BEYAZ MAKARNA FARKI




Peki tam buğday makarnanın size ne gibi faydası olabilir ya da klasik olarak evde hazırladığınız erişte nasıl lezzetli doyurucu bir yemek haline gelebilir.



Farkı nedir? Evet beyaz makarnanın bütün çeşitlerini seviyor olabilirsiniz genelde bu sizin makarna ile olan bağınızı kuvvetlendiren işlenmiş karbonhidrat haline gelmiş,bir tabak makarna artık lif ve vitamin değeri olarak sizin beklediğiniz performansı gösteremeyecek kadar düşük nitelikte ve yüksek kaloriye sahip bir tabak makarna.



Peki farkını soracak olursanız işin aslı tam buğday makarna varya esmer makarnalar beyaz makarnalara göre daha besleyici ve doyurucu özelliği ile tüketildiği andan itibaren ani kan şekeri yükselmesi gibi bir sürpriz ile sizi başbaşa bırakmaz burada kalorinin düşük olması da sizin için ayrıca bir avantaj kapısı açıyor.



Ortalama bir porsiyon esmer makarna sizi tok tutmaya yetecek kadar dengeli bir öğün oluşturmanızı kolaylaştırır, kalori değerleri bakımından da beyaz makarnadan daha az kalori ihtiva eder burada rakamlar ile sizi matematik ile boğmak istemiyorum.Beyaz makarna ile tam tahıllı makarnanın farkına anlamış olmanız benim için yeterli.

GLUTENSİZ MAKARNA



Glutene duyarlı insanlar için farklı tahıllardan elde edilen makarnalar mevcut ancak burada söz konusu olan lif ve besleyici özellik ön planda tutuluyor olması ikinci bir farkındalık yaratıyor bana göre sebzeli makarna çok daha iştah açıcı ve yerinde bir karar olurdu.



Neyse herkesin damak tadına ve yemek zevkine ayrı ayrı saygı duyuyorum burada söz konusu olan besleyici bir tabak makarna ise protein ve lif bizim için çok önemli başaktörlerdir.Makarnanın içine bir miktar taze balık eklerseniz mükemmel bir kombinasyon oluşturabilirsiniz.

SEBZELİ BİR TABAK MAKARNA



Ben makarna pişirirken bazen kendi tariflerimi kendim doğaçlama gerçekleştiriyorum.Mesela bugüne kadar karnabaharın makarna ile buluşmasını hiç bu kadar doyurucu bulmamıştım ama geçenlerde bir paket makarna küçük bir karnabahar ve biraz da baharat ile mükemmel bir uyum sağladığını fark ettim. 



Bunun için önce karnabaharı haşladım onu soğumaya bıraktım.Bir yandan da ocak'taki makarnayı sanki klasik pilav pişirirmiş gibi 1 parmak makarna seviyesini geçecek şekilde suyu tencereye doldurdum sonrasında;karabiber, tarçın ,isot biberi ve biraz da maydanoz ekledim.



Tuzu en son attım çünkü ben böyle seviyorum resmen bir şölen haline geldi, bazen yemek yaparken yoruluyor olabilirsiniz ama kilo kontrolü sağlarken bu tamamen bir eğlenceye dönüşüyor. 


Makarna tamamen piştikten sonra haşlanmış karnabaharları makarnanın üzerine bir süs figürü gibi yerleştirdim, yağsız yoğurttan biraz yoğurt ezdim, güzelce üzerine boca ettim çocuklar okul dönüşü hiç beklemedikleri bir tarif ile karşılaşınca çok memnun oldular.Siz de kendi tariflerinizi oluşturmak için esmer makarna ile değişik bir tarif oluşturabilirsiniz. Bu tamamen sizin elinizde.


HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994


30 Mart 2019 Cumartesi

HERBALİFE AVCILAR ÜYESİ KADINLARA ÖZEL TAKTİKLER



HERBALİFE AVCILAR ÜYESİ KADINLARA ÖZEL TAKTİKLER



Bugün akşam beni Gebze'den arayan Sema Hanım 40 yaşında ve 1.65 boy uzunluğu ve 66 kilo ağırlığa sahip çalışan bir bayan.Spor yapma imkanının olmadığını sadece Haftada iki gün yüzmeye gidebildiğini 40 yaşına kadar 56-60 bandında kilo ağırlığını sürekli koruduğunu ancak son 1 yıldır durdurulamaz bir şekilde kilo aldığını söylüyor.




İsterseniz biraz önce sıcağı sıcağına yapmış olduğumuz bu keyifli sohbetin detaylarını sizinle paylaşayım.Sema hanıma bir ev hanımı arkadaşı tavsiye etmiş Herbalife ürünlerini, etmiş etmesine ama zannedersem ürünleri sosyal medyadan satış yapan bir kimseden almış ve çok fazla da bilgi sahibi değilmiş.




Burada bilgi çok önemli biz insanlara sonuç olması için her türlü bilgiyi veriyoruz.Ürünler zaten harika ürünler Herbalife ürünleri hücresel beslenme odaklı ürünlerdir.Zayıflama yada herhangi bir hastalığın tedavisi konusunda kullanılan tıbbi ilaçların yerini de tutamaz.




Herbalife ürünleri dengeli beslenme ürünleridir günlük yaşantıda beslenme tarzımız ile ilgili olarak yeterince karşılık bulmayan Vitamin, Mineral, Protein Karbonhidrat ve Liflerin kombinasyonu ile oluşmuş dengeli öğünler sunabilen, kalori kontrolünü tek bir merkezde toplayan ürünlerdir.




SABAH KAHVALTI YAPIYORMUSUN



Bu arada Sema Hanım sabah kahvaltısını evde yaptığını rutin klasik yağda yumurta tükettiğini, öğle yemeğinde genelde iş yerinde personel için hazırlanan yemekleri tükettiğini hamur işi ve fazla abur cubur tüketmediğini anlatıyor ancak gözden kaçırdığı bir nokta var ki öğle yemeklerinde 2 kaşık pilav yediğini söylüyor iki kaşık pilavın ekmek olarak karşılığı 4 artı 4= 8 dilim ekmeğe tekamül ediyor. 




Akşam yemeklerinde ise saat 6 gibi yine kahvaltı ile günü sonlandırdığını anlatıyor.Evet sabah ve akşam rutin kahvaltı ile günü geçiştiren bir insan her bir öğünde ortalama 750 ile 1000 kalori arasında bir kalori değeri karşılığı olan yemek tüketmiş oluyor.




Öğle yemeğinde de ortalama 800 ile 1000 kalori arasında karşılık bulan bir yemek tükettiği açıkça ortada olan sevgili bayan arkadaşımız henüz 40 yaşında olduğunu belirtmişti.Sigara içtiğini de öğrendiğimiz Sema hanımın gözden kaçırdığı 2. ve önemli nokta sigara tüketimidir çünkü sigara tüketen insanların metabolizmaları daha hızlı çalışmaktadır ama bununla birlikte organlardaki hasar oranı da her geçen gün sigara tüketmeyen bir insana göre neredeyse 3 misli daha kötü durumdadır.




Yaşını da göz önünde bulundurursak birden fazla bilinmeyeni bulunan bir denklem ortaya koymuş oluruz burada hassas olan nokta yaşam stili ve yaş doğrusunda ilerleyen kilolar bize birden fazla ipucu veriyor çünkü kilo kontrolü çok fonksiyonlu düşünülmesi gereken bir oyundur.




Oyuncuların her birinin ayrı ayrı rolleri ve kişilerin gözden kaçırdığı replikleri mevcuttur.Sema Hanım için gastrit biraz önemli bir aktör anladığım kadarıyla. Buradan hareketle beslenme tarzı detaylarını sentezlemek gerekiyor gastrit genelde enfeksiyon geçiren insanlarda görülebilen bir rahatsızlıktır ama bunu tetikleyen 




2. Ana neden beslenme alışkanlıkları, stres ve sigara,alkol tüketimi gibi nedenler güçlü faktörleri oluşturuyorlar. Endoskopi ve birtakım tetkikler sonrasında kronik gastrit olduğunu öğrenen Sema Hanım düzenli olarak Herbalife kullanarak sonuç alıp alamayacağı noktasında kararsız olduğunu söylüyor. Kararsızlık en kötü hastalıktır bir konuda ciddi olmak zorundayız.Eğer kilo problemleriniz ayyuka çıkmış ve denemiş olduğumuz diyet işe yaramamışsa önce kendi taktiklerinizi sorgulayıp Herbalife yaşam koçu desteğini devreye sokabilirsiniz.


HERBALİFE KAHVALTISI İLE NORMAL KAHVALTI ARASINDAKİ FARK NEDİR?


Sema Hanım Herbalife kahvaltısı ile normal yaptığım kahvaltı arasındaki fark nedir? Ve bana faydaları ne olacaktır? Ben bunu bilmeden Herbalife Shake ya da farklı bir ürün kullanmak istemiyorum diyor. 



Evet biraz bahsedelim Herbalife Shake ile kahvaltı ettiğiniz zaman; Sabah kahvaltılarında peynir, zeytin ve zeytinyağı ile kahvaltı ettiğinizi belirtiniz birincisi zeytinyağı 1 gramı ortalama 9 kalori enerji karşılığı vardır ve toplamda bir dilim ekmekle 10 gram zeytinyağı almış oluyorsunuz bunun karşılığı da 90 kalori.Her gün sabah 2 yumurta yağda pişirilmiş ise 150 ile 160 kaloriye tekamül ediyor.



Ortalama 10 adet zeytin 50 kalori ve aktardığınız bilgilere göre peyniri çok seviyorsunuz sadece sabah kahvaltısında 150 kaloride peynirden almış oluyorsunuz.Bunun yanında beyaz ekmek tükettiğiniz için 360 kalori ekmekten almış oluyorsunuz.Toplamda 760 kalori işaret ediyor ama sonuç olarak ben bugüne kadar kahvaltı ediyorum deyipte minimum 1000-1100 kalori aşağısında tüketen bir insan görmedim bu nedenle sizin için; 



Herbalife Shake demek bugün bir kahvaltıdan çok daha fazlasını daha organize olmuş gıdalar ile tamamlamış oluyorsunuz.Herbalife Shake besleyici öğünler hazırlamak için 300'den fazla farmakoloji uzmanı ve beslenme uzmanı ile çalışmaktadır.Köşedeki satıcıdan beklenilen fayda ile kıyaslaması biraz zor bir durum bu amaçla uzun uzun konuştunuz ve sizi açıkyürekli olduğunuz için tebrik ediyorum.




Ben de gayet net yanıtlar vermeye çalışıyorum umarım sizin için yapmış olduğumuz program aklınızdaki bütün soru işaretlerini ortadan kaldırmıştır.Ama yine de sorularınız olursa cevaplamaya hazırım.


HERBALİFE ALOVERAYI NEDEN KULLANMALIYIM


Gebze uran bakımından çok gelişmiş bir bölge olduğundan endüstriyel gelişim insanların sosyal yaşantısını da yüksek oranda etkileyen ciddi bir aktör burada. Sema hanımın takılmış olduğu ve merakla cevaplarımı dinlediği ikinci konumuz Herbal Aloe içecek neden içilmeli? 



Herbalife aloe verayı neden kullanmalıyım? Israrla aynı soruyu 2 defa tekrarlaması bir şişe İçecek ne gibi bir etki yaratabilir, bunu çok merak ettim!!Neticede bir litre bile değil nasıl oluyor da bu kadar etkili oluyor?




Kısacası Herbal Aloe içecek sizin mide ve bağırsak yapınızı destekleyen yatıştırıcı bir etkiye sahiptir özellikle gastrit ve ülser söz konusu olduğunda kesinlikle beslenme programını Herbal Aloe Vera içecek ile şekillendirmek gerekiyor.Bu bir ilaç gibi görülmemeli aloe vera zaten iyileştirici ve yatıştırıcı etkiye sahip doğal bir materyal.Ondan ötesini de beklemenize gerek yok zaten 1 litrelik bir şişeye de ihtiyacımız yok.Çünkü 473 mililitre tam bir ay yetecek şekilde tavsiye edilen oranları sağlayacak.Narenciye tadıyla çok hoşunuza gidebilir.



HERBALİFE ÇAY NEDİR VE NEDEN KULLANMAM GEREKİYOR? 




Sema Hanım için kilo kaybı yaşamak sıvı kaybı mı? yoksa yağların yakılmasımı büyük bir merak konusu.Elbette Herbalife çay vücuttan yağların uzaklaştırılması için, ayrıca hücresel atıkların tahliyesi noktasında antioksidan yapısı ile bütün merak ettiğiniz cevapları verebilecek güçlü bir koruma mekanizmasıdır.




Çay ve suyun birbirinden daha farklı amaçlara hizmet ettiğini baştan anlatmıştım.Suyun en güzel içicek olduğunu en başta belirtmiştim su tüketimi moralimizi de düzeltiyor.Minimum 2 litreye çıkarmanız gerekiyor ki bakınız sadece Herbalife çay 4-5 bardak içtiğiniz zaman vücudun sıvı alımını ve otokontrolü sağlamış olacaksınız.Neticede yedikleriniz ilacınız olabilir.Bunun anlamı dengeli bir öğün oluşturmak dengeli beslenmenin karşılığı sayılabilir.



HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR-05314079994


29 Mart 2019 Cuma

ŞEKERİN ZARARLARI,ŞEKERDEN UZAKLAŞMAK İÇİN AKILCI TAKTİKLER



ŞEKERİN ZARARLARI,ŞEKERDEN UZAKLAŞMAK İÇİN AKILCI TAKTİKLER




İnsan hayatında mutlu olmayı ve iyi bir yaşam sürdürmeyi doğuştan hak eden bir yapıya sahiptir. Zaman geçtikçe belli kriterler sizi bir kalıba sokmak için zorluyor neler giymeniz gerektiğini, nasıl davranmanız gerektiğini ve en önemlisi beslenme tarzınızı bir kalıba sokmaya çalışan büyük bir akım söz konusu bir anne olarak sağlıklı nesillerin yetişmesi ve geleceğe emin adımlarla ilerlemesi için çalışıyorum. 



Beslenme konusunda şeker tüketimi almış başını gidiyor, basit karbonhidratlar ve ucuz maliyet hesapları birbirine karışıyor. Şimdi diyeceksiniz ki basit karbonhidrat da neymiş?  Şeker sadece pancar şekeri ya da şeker kamışından elde edilen bir ürün değildir. 




Karbonhidrat şekere çevrilen ve vücutta depolanma süreci katı yağlar olarak son bulan sağlıksız bir yiyecektir.  Bu nedenle çarşaf çarşaf yayın yapan gazeteler ve ulusal kanallar okullarda kantin ve kooperatifin içerisinde satılması gereken malzemeleri resmi makamların ağzından listeliyor olsa bile aşağıdaki fotoğraf her şeyi anlatıyor gibi.



Çocuklar Mısır şurubu ile tatlandırılmış Lokma için kuyruk bekliyorlar ve ondan sonra ben zaten iyiyim bana gelmez diye düşünen bayanların bir kez daha düşünmesini ve şekerden uzak bir hayat sürmesini diliyorum. 






ŞEKERİN ZARARLARI


Çoğu zaman Çayı şekersiz içiyorum kesinlikle üçü bir arada kahveleri tercih etmiyorum. Özellikle kola, meyve suyu tüketmiyorum. Ancak taze sıkılmış meyve suyu çok güzel oluyor. 




Çocuklar için çizgi film izlerken bir şeyler atıştırmak çok cazip gelebilir ama burada bütün tüketilen malzemeler kek, bisküvi , çikolatalı gofret ve cipslerden ibaret .Bunların hepsini bir anda kesmek çocuklarda olduğu kadar yetişkinlerde de zor gibi gözüküyor olabilir. Ama karşılığında kazanacağınız düşünülürse hiç de zor değil sadece bir adım atmak gerekir.
- Şeker tüketen insanların bütün kimyasını bozacak bir yiyecektir günlük tüketim oranları aşıldığında direkt yağa dönüşme potansiyeli en kolay aparatlardır.



-Sözde enerji vermesi düşünülen şeker aslında tamamen bir kandırmacadan  ibaret.



-Kadınlarda hormon bozukluklarının ve genç kızlarda erken buluğ çağına girmenin nedenlerinden sayılan şeker size ne kadar faydalı olabilir.




-Kan şekerinin düzensiz seyretmesini kolaylaştırarak ilerleyen süreçte Pankreas ve Karaciğerde bıraktığı hasar hatırlatmaya değer diye düşünüyorum.



-Glisemik indeksi tutarsız olan insanların kilo problemi ve sebeplerinin en büyüğü şekerdir.



-Miğde ve bağırsaklarda gelişen yaraların iyileşme süresini uzatan bir etkiye sahiptir bunun anlamı ülserli insanların şeker tüketiminin kısıtlaması gerekmektedir.



-Kadınlarda yaşanılan cilt problemlerinin tetikleyicisi ve ilerleyen süreçte özellikle cildinizde sarkmalar hissediyorsanız şekeri hayatınızdan çıkarmanın vakti gelmiş demektir.



ŞEKERDEN UZAKLAŞMAK İÇİN NEDENLER


ŞEKER ZİHNİNİ ELE GEÇİRMEDEN HAMLENİ YAP   

    
Araştırmalar gösteriyor ki şekerin çocukların üzerinde yarattığı derin izler en başta zihin geriliği ve beyin fonksiyonlarında gelişen negatif gerilemeler söz konusu olabiliyor.


Gelişme çağında çocukların şeker tüketiminin kısıtlanması gerekiyor obezite gerçeği görülmez kaf dağının arkasında saklı bir gerçeklik değildir. O yüzden çocukların korunması ve kronik hastalıklara yakalanma risklerini minimuma indirmek için her şey önce evimizde başlıyor.


Bu nedenle şekerden uzak kalmanın formüllerini bu şekilde aktarmış olalım. Yüksek yağlı ve şekerli yiyecekler denildiği zaman unutulan Karbonhidratları da burada tekrar hatırlatmak istiyorum. Bu tarz gıdalar sinir sistemini tepeden tırnağa değiştiriyor. 


Vücudun dikkat seviyesi ve sinirsel tepkimeler zamanla duyarsızlığa doğru gidiyor o yüzden bir çok insan etrafındaki gelişmelere duyarsız kalabiliyor.Hafıza problemi yaşayan insanlara şekerle arasındaki bağı kesmesini söylüyorum.



Genelde teknik terimler bizim işimiz olmaması açısından fazla detay bilgileri bir doktor edasıyla yazıyor gibi bir algı da yaratmak beni üzerdi. Çünkü benim paylaştıklarım normalde bütün insanların her yerden ulaşabilecekleri kaynaklarda ayan beyan yazılan ve bahsedilen konulardır. 



Bu nedenle yeme içme faaliyetleri beyinin hipokampüs üzerinden yürütmekte olduğunu hatırlatırım tüketilen gıdalar konusunda seçici davranılmalı diye düşünüyorum. Çünkü kilo aldıktan sonra Herbalife kullanan insanlarda bütün tavsiyelere rağmen kaçamaklar devam ediyor. 


Çünkü beynin merkezinde hipokampüs kilo aldıktan sonra çoktan kötü yiyeceklere teslim olmuş ve aynı kötü beslenme alışkanlıklarını sürdürmek üzere direnişe geçmiş durumdadır. Onun içindir kilo vermek yada kilo almak isteyen insanlar Herbalife yaşam felsefesini baştan sona kabulleniyor ve sorgulamadan tavsiyelerimizi uyguluyorlar.



Gerçek sonuçları ile göz dolduruyorlar bazen kadınlar Herbalife hızlı başlangıç seti ile kaç kilo verebilirim diye soruyorlar asıl mesele Herbalife yaşam koçluğu hizmetinden sonuna kadar faydalanmak.


Sonuç alabilmek artık kronik bir hastalık haline gelen ismi de obezite olan bu rahatsızlığı yenmek için önemlidir. Maalesef kemik gelişiminden iç organ hasarlarına kadar bir çok rahatsızlığın altında bu gerçeklik yatıyor o yüzden sağlığınız elden gitmeden kendinize uygun 90 günlük bir planla rahatça kilo kontrolü sağlayabilirsiniz.

KARDİVASKÜLER SİSTEM ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ 



Pek çok hastalığın sebebi olarak görülen şeker kalp ve damar sağlığını tehdit eden en büyük risklerden bir tanesidir.Denizli, İstanbul ,Aydın Türkiye ortalamasında kalp krizi geçiren insanların yoğunlukta yaşadığı şehirlerdir.



Burada dikkate alınması gereken nokta bu 3 şehirde de hazır yiyecek sektörü epey ilerlemiş durumda.Yani insanlar şehir hayatının içinde yemek yapmaya vakit bulamıyorlar ve dolayısıyla hep hazır yiyeceklerden medet bekler durumdalar. Gerçekçi olmak gerekirse İstanbul için bu beslenme dengesizliği çok daha fazla hissedilir durumda. 



Çünkü her gün sabah beslenme kulübümüze giderken insanların ellerinde hamur işi yiyecekleri görüyorum işe yetişme telaşı ile sabahın altısında Metrobüs'ün önünde kuyruk var ve ben bunu her gün gördüğüm de biliyorum ki insanlar yorum yapıyor ancak harekete geçmek için destek bekliyorlar.Kan basıncı üzerinde negatif etkileri bulunan karbonhidrat ve işlenmiş şekerin tansiyon rahatsızlıklarına neden olduğu bilinen bir gerçektir.Genç yaşlarda kendinizi riske atmadan doğal yollardan çözüm üretmek için hala vaktiniz var.

DİYETİNİ DEĞİŞTİRMEN SENİN İÇİN BÜYÜK BİR ADIM DAHA ATMALISIN



Hatırı sayılır beslenme uzmanları diyabet ve obezite ile mücadele konusunda Herbalife bilim adamları ile ortak görüşleri savunuyorlar.



Diyabetin insan sağlığını çocuk yaşlarda tehdit eder bir yapıya bürünmesi artık; Protein, Karbonhidrat, Vitamin, Mineral ve Sağlıklı yağlardan oluşan yeni bir diyet oluşturmanın daha sağlıklı olacağını belirtiyorlar. İnsülin direncim var kilo veremiyorum nasıl yapabilirim diye seslenen tüm kadınlara önerim önce beslenme şeklinizi yani diyetinizi değiştirmeniz ve her gıda'dan eşit miktarda ihtiyacınız kadar tüketmenizi öneriyorum.


TATLI BİR MUTLULUK ARACI DEĞİLDİR


Siz ne kadar ilişkilendirirsiniz bilmiyorum ama ben bu konuyu çok önemsiyorum insanlarda kilo vermek kilo almak tamamen tatlı ile aranızdaki güçlü bağı kontrol altına almayı gerektiriyor. 



Görüştüğümüz kadınlar tatlı yediklerinde çok rahatladıklarını hatta mutluluk hissi uyandırdığını söylüyorlar.Gerçekten yalancı bahar yaşamak istemiyorsanız şıralı tatlılardan ve içi boş atıştırmalıklardan uzak durmak için küçük bir bitter çikolata sizi daha motive olmamız konusunda sakinleştirebilir.



Süt tatlılarını tercih edin haftada bir gün kendinize ödül verin biraz sütlaç hatta sütlaçın içerisinde yulaf ezmesi mükemmel oluyor hem bağırsakları da çalıştırıyor.Böylece Kan şekerinin ani yükselişi baskılanmış oluyor buna emin olabilirsiniz tatlı bir mutluluk aracı değildir. Eğer mutluluğu sadece tatlıya bağlarsanız kilo veremezsiniz.


FAZLALIKLARDAN TASARRUF EDİN



Renkli cicili bicili şeker blokları size cazip gelebilir ama geçenlerde Liposuction yöntemi ile yağ aldıran Tülay Hanım kendi vücudundan çıkan yağları gördükten sonra hayatımda bir daha şeker tüketmek istemiyorum diye feryat ediyor hem de bu yöntem çok pahalı daha öncesinde Herbalife ile hiç tanışmamıştım keşke daha önce tanışmış olsaydık diye pişmanlığını belirtti. 



Ama bu arada Tülay Hanım artık bizim kahvaltı üyemiz her gün sabah işine gitmeden geliyor Herbalife kahvaltısını yapıp işine gidiyor.Sizler de ucuza mal olacak diye şekerli gıdalardan medet beklemeyin diyorum bence paradan değil vücudunuzdaki fazlalıklardan tasarruf edin.



GÖRSELLİK ÖNEMLİDİR AMA ENERJİ! İHTİYACINI KARŞILAR



Kadınların sabah akşam diyet muhabbetleri hep aynı kısır döngü içerisinde devam ediyor unlu mamüller kesilmeli yerine tam tahıllı ürünler tehcih edilmeli.Şekerli yiyecekleri tamamen hayatınızdan çıkarmalısınız.




Ana plan sizin için görsellik ise zaten görsel olarak tüm kadınlar güzeldir ve zayıflarken enerjiye ihtiyacınız olacak peki bu enerjiyi nereden karşılayacaksınız tabii ki birikmiş yağları yakarak karşılamanız gerekiyor. Hazırda bekleyen yağ stoklarını eritmek için şeker ile aramızdaki mesafe ne kadar uzarsa basenler ve göbekler tarih olmak için o kadar hazır ki.Peki siz hazır mısınız?

HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994


Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog