herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

23 Mart 2019 Cumartesi

DENGELİ BESLENMENİN BEYİN ÜZERİNDEKİ POZİTİF ETKİLERİ-05314079994

DENGELİ BESLENMENİN BEYİN ÜZERİNDEKİ POZİTİF ETKİLERİ-05314079994


Bütün insanlar için dengeli beslenmenin faydaları tartışılmazdır.İyi hissetmek ve iyi yaşamak İngilizce terim olarak Wellnes olarak nitelendirilen iyi görünmek iyi hissetmek anlamlarını bir arada taşıyor.Herbalife Wellnes sektöründe bir numaralı bir beslenme firmasıdır her şey düşünce tarzı ile değişiyor.Çaresiz değilsiniz kilo vermek isteyen insanlar da negatif düşünceler yoğunlukta ve hat safhada olduğu için bir an evvel beslenme tarzı değişikliğine giderek beynin düşünen bir devasa makine olduğu bilinciyle hareket edilmeli ona istediği gerçek performansını ortaya koyabileceği yemekleri vermeliyiz.Burada son yıllarda yapılan tıp araştırmalarından da bahsetmek istiyorum beslenme ile vücudun dingin olma hali arasında ve pozitif düşüncelerin yüksek oktanlı benzin gibi bir anda parlaması tamamen beslenme kaynaklı çözümler üreterek ortaya koyuluyor.
Çoğularına göre moralsizim yorgunum gibi negatif ifadeler beslenme tarzı ile uzaktan yakından alakası yok gibi davranılıyor.Önce davranış tarzımızı bize daha faydalı yiyecekler üzerinde düşünerek kararlı adımlar atmamız gerekiyor.Dünya nüfusu düşünüldüğünde ilerleyen yıllarda kaliteli yaşam tarzı beklentisi bugünden çok daha yüksek rakamlara ulaşacak.Evet biliyoruz herkes ölecek ama kaliteli yaşayıp fit görünmek herkesin hakkı, burada önemli olan nokta 30 yaşını geçmiş bayanlarda hızla artan obezite rakamlarının Avcılar için de geçerli olduğu gerçeğidir. Bu nedenle kalp ve damar hastalıklarının ilk etkileyeceği organ beyin olacağından kalorisi yüksek sağlıksız yiyecekleri tüketirken bir kez daha düşünmenizi tavsiye ediyorum.Zihinsel açıdan sağlığın en önemli işareti beyinde gelişen belleğin gücü, temiz dingin bir ruh hali, dikkatli uyanık olmak.Tabi mecaz anlamıyla kastetmiyorum ve en önemlisi yüksek bilinç sahibi olmak burada saydığım kriterleri tam anlamıyla benimsemiş iseniz siz oldunuz demektir.Çünkü beyin fonksiyonları çok hızlı çalışan nöronlar sayesinde gerçekleşiyor, nöronların birbiriyle iletişimi yediğimiz yiyeceklerin kalitesi ile alakalı bir durumdur.Ha bu arada kalite denilince hemen aklınıza fiyat gelmesin çünkü çok pahalı fiyatlara satılan ve bir kişinin değil iki kişinin tüketebileceği büyük bir menüden bahsetmiyorum.

BEYİN FONKSİYONLARİ  DESTEKLEYEN AKTİViTELER
İnsan beyni nörolojik olarak sol lob ve sağ lob sayesinde bir çok farklı aritmetik emirleri ardı arkası kesilmeden bütün sinirlere aktif bir şekilde dağıtarak hangi uzvun nasıl çalışacağını önceden tayin ediyor.Burada beynin gelişimi söz konusu ise faydalı birtakım egzersizlerden ve vücuda faydalı pratik hareketlerden bahsedebiliriz.Yeri geldiği zaman biraz da inancımız gereği hep sağ elimizi kullanıyoruz.Yetişme tarzımız buna uygun olduğu için sol elimizin aktif olduğu alanlar Solak insanlar haricinde kısıtlıdır.Onlar da doğuştan itibaren çeşitli baskılara maruz kalsalar bile günlük aktivitelerde sık kullanılan elimizin yerine diğer elimizi de kullanmamız beynin ilgili bölümünde farklı çağrışımlar yapacaktır.Günümüzün en belirgin hastalığı okumama hastalığı maalesef çok fazla kitap okumuyoruz okuyorsakta mecburiyetten oluyor. Çoğu zaman bu nedenle güzel okuma ve yazma kurslarının enflasyon kadar arttığı bir ortamda en iyisi mi kitapları sesli okuyarak beyninize bir mesaj verin.Çünkü sesli olarak okunan kitaplar daha akılcı ve daha akılda kalmayı kolaylaştırıyor bu vesileyle beynin fonksiyonelliği artırılıyor.Beynin farklı bölgeleri korteks ve hipokampüs muhteşem bir alan duyanda devasa bir binadan bahsettiğimizi zannedecek. Oysa ki gerçekten o devasa binaları bir buçuk iki kilo beyne sahip insanlar inşa etmiyor mu? Burasını iyi kavramak gerekiyor hep aynı güzergahtan yürüyor ve hiç değişiklik yapmıyorsanız korteksi ve hipokampüsü etkisiz hale getiriyorsunuz demektir. Bu nedenle gideceğiniz her yere Metrobüsle gitmek zorunda değilsiniz. Yeri geldiği zaman ara sokaklardan ve farklı güzergahlardan faydalanabilirsiniz. Bu arada her zaman yeni bir bilgiye ve yeniye açık olmanız gerekiyor.Bunun ne olduğu çok da önemli değil klasik şeyler bir noktadan sonra beynin gelişimini yavaşlatıyor mesela;eğer öğleden sonra bir paket bisküvi ile bir bardak çay içiyorsanız bu artık size her gün aynı tadı ve eğlenceyi vermez.Her gün öğleden sonra bir paket bisküvi ve bir çay yerine değişik bir meyve yiyeyim bugün atıştırmalık keyfim bir bardak süt diyebilmelisiniz.


DÜŞÜNCENİN GÜCÜ BEYNİN GÜCÜ

Bedensel olarak rahatlamanın formülünü arıyorsanız bu zihinsel rahatlama ile birlikte olacaktır çoğu zaman benim durumum yok maddi gücüm yetersiz ben bu işi yapamam diye söylenip duran bir çok kadın ile yüz yüze geldiğimiz zaman her şeyin beyinde başladığını, insan vücudunun mükemmel bir mekanizma olduğunu söylediğimizde biraz şaşırıyorlar. Çünkü beslenme şeklini değiştirmekte çabuk davranamadıkları için gel git halinde bir kaç gün bocalama yaşıyorlar.Bocalamanın önüne geçmek için düşüncenin gücünden faydalanmak en akılcı yöntemdir. Belki buna biraz da kendi kendini motive etmek diyebiliriz. Kısacası egzersizden ve beslenmeden uzak bir hayat tarzınız varsa kalbinizde ve beyninizde yeni duygulara yer açmanız gerekiyor demektir.Herbalife sadece bir beslenme ürünü değildir, insanın kaliteli Hayat yaşamasını kolaylaştıran bir bakış açısı ve hayat biçimidir kendinize hitap etmek istiyorsanız; Aynanın karşısına geçip ben başarılı bir kadınım kilo vermek benim için büyük bir sorun teşkil etmiyor ve bu işi başarabilirim zaten daha önce yaşadığım deneyimleri unuttum bile!! Artık yeni bir hayata başlamanın zamanı demeniz gerekiyor.




OMEGA 3 VE FAYDALARI

Omega 3 konusunda EPA ve DHA değerleri düşünüldüğünde Herbalife Omega 3 tam insan vücudunun işleyebileceği değerlerde bir Omega 3 takviyesidir.Bunun nedeni derin denizlerde yaşayan doğal ortamında yetişen balıkların soğuk suda vücut ısısını muhafaza etmek için deniz tabanında yaşayan küçük organizmaları yemeleri ve bu yolla vücutlarını soğuk suya karşı yağlandırmak yolu ile saf Omega 3'ü elde ediyor olmalarıdır.İnsan beyninin büyük bir kısmı yağdan oluştuğu düşünülürse, Omega 3'ün Sadece kalp için faydalarından bahsetmek biraz hafif kalır daha çok komplike olarak beyin ve kalp ikilisini korumaya yönelik bir durum söz konusu tamamen hücrelerin moleküler yapısını destekleyen yağ asitlerinin optimum derecede fayda sağlaması düşünülmektedir. Birbirinden bağımsız bir çok klinik de yapılan klinik çalışmalar neticesinde Omega 3 üzerine farklı yaş gruplarında gözlemlenen insanların Omega 3 takviyesini kullandıktan sonra beyin ve kalp faaliyetlerinde değişiklik gözlemlenmiştir.Özellikle kilo kontrol programlarında niye bu benim ne işime yarayacak diyen insanların bunu bir kez daha düşünmesi gerekiyor. Nörolojik olarak iletilerin hızlı aktarılması ve konsantrasyon yükseltilmesi gibi ciddi faydaları olan Omega 3 genelde üniversite öğrencilerinin bilinçli olarak tükettiği derslerinde odaklanmayı hedefleyen öğrenciler,kalp damar sağlığını korumak isteyenler ve gelişim sürecindeki çoçuklarda çok yaygın kullanılıyor vücudun bütünlüğünü ve performansını düşünen Herbalife her bir üründe en iyisini başarmanız için çalışıyor.








YEŞİL ÇAYIN FAYDALARI

Uzmanlara göre yeşil çay metabolizma hızını aktif ederek hücresel boyutta vücudun zararlı atıklardan korunmasına yardımcı olabilir.Herbalife çay kesinlikle zayıflama çayı olarak lanse edilmemesi gereken bir üründür antioksidan etkisi bilimsel olarak bilinmeyen bir çok aktar ürünü çaylar ile kıyaslanamayacak kadar büyük bir ar-ge çalışmasının neticesinde ortaya çıkmış, vücut su dengesini yükseltmek için kalorisi kısıtlı ve her şeyden önemlisi dengeli beslenmenin bir parçası olarak önerilen, kullanıcıların severek tükettiği Herbalife çay vücudun genel yapısına uygun olarak formüle edilmiştir.Lütfen merdiven altı diye tabir edilen ve çok ucuz fiyatlarda satışı gerçekleştirilen ürünlere itibar etmeyiniz.


BESLEYİCİ FİTO NEDİR

Yaşlanmanın ve iç organlardaki hasar nedenlerini araştırınız. Hatta cilt yapısında gelişen çeşitli negatif nitelenen gelişmelerin serbest radikallerin vücutta birikmesi ve zamanla vücudu daha yorucu bir sürece doğru götürmesi olarak düşünülebilir. Bu nedenle dışarıdan sebepler aramak ya da mazeretler üretmek yerine Fito besinler dediğimiz mevsim yeşilliklerinden faydalanmak ayrıcalıklı olabilir. Örneğin ıspanak, avokado ve klasik olarak hepimizin bildiği lahananın antioksidan özelliklerinden faydalanmak gerekiyor antioksidanlar beynin ve organların daha iyi çalışmasını zemin hazırlıyorlar.



ÇİKOLATA  AŞKINA

Şu an Ulusal Kanal'da dönen haber videosunda cipsin zararlarından ve nasıl yandığından bahsediyorlar. Biz de insanlara çikolata sevgisi güzel ama rafta satılan bütün çikolatalar sağlıklı değildir, gün içinde atıştırmalık tercihlerinizi kaliteli bitter çikolatalardan yana kullanmanızı tavsiye ediyoruz diye ekliliyoruz.Beyin fonksiyonlarını ve hafızayı güçlendirmek te olduğunu da hatırlatırız.Çikolata çoğu zaman nörolojik olarak belli başlı etkilere sahip olduğu kalp ve damar sağlığını olumlu yönde etkilediği düşünülmektedir. İnsanların bilinçli olarak gıda tüketmesi bir çok sağlık probleminin ortadan kalkması ya da azaltılması konusunda yardımcı olabileceği düşünülmektedir.Genelde genç yaşlarda alzheimer ve kalp damar rahatsızlığı yaşayan insanların; işte kalıtsal olduğu gibi belli savlar bulunuyor.Ama gerçek şu ki temel'de yatan neden beslenme alışkanlıkları ile ilişkinin daha kuvvetli olduğu konusunda yapılan araştırmalar sonucu müspet delillere ulaşılmıştır.


ELİMDE DEĞİL YİYEMİYORUM

Gençlerde beslenme alışkanlıkları genelde kas inşaası niyeti ile değiştiriliyor.Görüştüğümüz beden eğitimi yüksek okulundan kız arkadaşlarımız yumurtanın kokusundan nefret ediyorum, aslında hiç yemek istemiyorum ama bazen yurdun içerisinde mecburen yemek zorunda kalıyorum gibi şikayetler dile getirseler bile yumurtanın b- d- e vitaminleri ile vücudu desteklediği hatta sadece beyazının tüketilmemesi gerektiği savunulan bir gerçek.Yumurtanın bir bütün olarak tüketilmesi gerektiği beyaz kısmından aminoasit beklentisi ile tüketerek sarısının atılmaması gerektiği savunulmuştur.

KOKUSU BİR TUHAF AMA FAYDALI

Pek çokları zeytinyağının kokusunu pek sevmez.Hatta tadını da acımtırak olarak niteler. Bunun nedeni uzun yıllar boyunca zeytinyağı tüketiminin Mısır ve Kanola gibi ucuz yağların piyasaya pompalanması olabilir mi? Sizce eskilerde Yunanlılar bu topraklarda hiç bir zaman zeytinyağı yerine Kanola ya da Mısır yağı tercih etmişlermiydi? Çünkü zeytinyağının form tutmakta katkısını biliyorlardı herhalde.Genelde fiyatları bahane eden insanlara bir kez daha sesleniyoruz çocukların öğrenme yetisinin gelişmesi için sağlıklı yağlar tüketmesi gerekiyor.

Herbalife Avcılar Yaşam Koçu Gönül DEMİR 05314079994

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog