herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

24 Mart 2019 Pazar

KOLESTROL HERBALİFE HEARTWELL- 05314079994





KOLESTROL HERBALİFE HEARTWELL- 05314079994



Geçenlerde bir dostum ile koyu bir sohbete tutulduk hayatın memnuniyet ve memnuniyetsizlikleri konusunda kıymetli dostum; bakış açısında gelişim olmadan insanın gelişim sağlama konusunda herhangi bir ilerleme sağlayamayacağını anlattı.



Bunu biraz da örneklerle açalım dedi örneğin İtalya'da sanat Müzesi'nde gezerken şahit olduğu düz mantık bakış örneğini bizimle paylaştı Sanat eserlerinin bulunduğu müzede  gezen yine bir Türk vatandaşı kafilenin içinden sıyrılıp burada sadece çıplak insanların resmedildiği ya da heykel olarak tasarlandığı şeyleri mi izleyeceğiz!! Bu mudur sanat diyerek dışarıya çıkmış.



Bu tamamen gelişime kapalı, sanattan ve insan hayatından uzak bir yapı olsa gerek, ya da Dünyanın bir ucunda yaşayan farklı kültürlerde insanların insan olabileceğini ve onların da duygu düşünce bütünlüğü içerisinde kendilerini ifade ettiklerini düşenemeyecek kadar dar bir bakış açısı.




Neyse bugün bakış açınız demişken asıl konumuz olan Herbalife Heartwell ürünüyle tanışmanızı istiyorum gelişime açık olan bir dünyada yaşıyoruz bizler kabul etsek de etmesek de bu durum böyle nasıl ki tarihsel süreçte böyle gelişmişse, gelecekde de böyle olmaya devam edecek.





Yani gelişim her zaman var olma sebebimiz ile ilintili bir durumdur.İnsanların beslenme tarzı alışkanlıkları her geçen gün yeni gelişmelere karşı bir refleks olarak tatmin noktasında dengeli beslenme konularına ağırlık veriyor. Yaşadığımız Yüzyıl'ın içinden çıkılmaz gibi gözüken sindirim sistemi kaynaklı kronik rahatsızlıkları bünyenin temelinde yani ince bağırsaklarda düğümlenmiş durumda.




Ne yaparsak yapalım en iyisini yapalım felsefesi Herbalife Heartwell üretimi ile bağdaşan bir felsefe.Bu ürünü biraz daha yakından tanımak ister misiniz beslenme odaklı yaşamak için bilgi her zaman önemlidir.



HEARTWELL NEDİR?




Yulaftan gelen Beta- glukan sayesinde kolesterol düşürücü özelliğe sahip, vanilya aromalı bir içecektir. Heartwell içeriğinde saf yulaf kepeğinden elde edilen iki tip bileşen vardır.



Birincisi çok ince yapıya sahip su ile etkileşime girdiği zaman jel kıvamında bir yapıya bürünen ve bağırsaklarda ki dışkının atılmasını kolaylaştıran ve kabızlık problemlerini tamamen ortadan kaldırmak için etkili bir formül.





2. Ana bileşen ise Tıpkı toz zemin temizleyicileri gibi bağırsak florasına yapışmış ve kolay kolay bağırsak duvarından atılamayan zararlı maddeleri kökünden söküp atmak için formüle edilmiş yulafın yenileyici gücüdür.




Normal yulafın en saf hali ile işlenmesi ancak bu kadar mümkün olabilirdi onu da Herbalife yapmış.Ben zaten yulaf ezmesi yiyorum diye düşünüyorsanız düzenli yulaf ezmesi yiyenlerde bir zaman sonra farklı komplikasyonlar gelişebilmektedir.Bu nedenle Heartwell bir adım öne çıkan bir ürün denemenizi tavsiye ediyorum.



HEARTWELL NE İŞE YARAR?




Biraz önce görüşmüş olduğum ve yaşamış olduğum deneyimi hemen sıcağı sıcağına paylaşmak istiyorum.Bir danışan Avcılar Merkez'de oturduğunu ve şeker hastası olduğunu söyledi. 



Acaba Heartwell ne işe yarıyor? Bana ne katkısı olabilir?Kullandığım ilaçlar ile etkileşime geçmesi söz konusu olabilir mi diye sordu. Aslına bakarsanız Heartwell doğal bileşenlerden meydana gelmiş doğal bir içecektir.Katkı maddesi içermez herhangi bir ilacın yerine tutması gibi bir savımız yoktur.



Yulaftan elde edilen saf bileşenlerin sadece sindirim sistemindeki koruma görevini üstlenecek şekilde formüle edilmiş doğal bir içecektir. 



Bağırsaklarda gelişen yararlı bakterilerin çoğalması, karbonhidrat temelli sıkıntıların doğal yollarla minimize edilmesi üzerine planlanmış bir üründür.




Şeker hassasiyeti olan bir insansınız kesinlikle Heartwell kullanmanızı tavsiye ederim.Çünkü şekerin düşük ya da yüksek seyretmesi demek sürekli bir harabiyet hissi yaratmaktadır.




Bunu engellemenin en pratik yolu beslenme şekliniz de değişikliğe gitmeniz ile mümkün olabilir.Dengeli beslenme konusunda istikrarlı adımlar atan insanlar daha mutlu ve daha zinde hissederler.Peki siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz?



HEARTWELL KULLANANLAR




Kullananlar henüz Türkiye pazarına gireli 1 yıl olmasına rağmem Herbalife Heartwell ürününden çok memnun kaldılar. 



Neden mi böyle düşünüyorlar çünkü liften yoksun beslenme tarzı zamanla bağırsakların tembelleşmesine yol açmaktadır bunu tamamen ekarte edebilmek belki günümüz beslenme alışkanlıkları içerisinde mümkün olmayabilir yeterli derecede lif alımını destekleyen Heartwell bir mucize değil, mucizeyi sizler yarattınız. 



Çünkü zaten çalışmakta olan bir sistem var o da sindirim sistemi siz ne kadar aktive ederseniz o kadar yüksek performans sağlamaya odaklı bir sistem.Kullananlar başardılar ve kullanmaya da devam ediyorlar. 



Avcılar'da beslenme kulübümüzde sizleri de ürün detay bilgilerini paylaşmak ve sizlerin de bir mucize yarattığınız hikayelerinizi paylaşmak istiyorum.



HEARTWELL ZARARLARI




En çok merak edilen konuların başında Heartwell zararlı mıdır? Yüz yüze görüşmelerimiz esnasında ben bu ilacı kullansam bana faydası olur mu diye birçok kez muhatap olduğumuz sorunun cevabı gayet nettir.Hangi ilacı kullanıyor iseniz Herbalife Heartwell'ın bir ilaç ile etkileşime girmesi söz konusu değildir nasıl ki kalp ilacı kullanan insanlar domates yerken bana zararı olur mu diye düşünüyorlarsa bu ürünün de size hiç bir zararı olmaz.


HEARTWELL FİYAT?

Herbalife heartwell satış fiyatı İstanbul gibi bir yerde çok sıradan fiyatlarla sıradan insanlara sıradışı deneyimler sunuyor Heartwell içeceği fiyatı uygun satışa sunulan bir üründür.



HEARTWELL HAZIRLANMASI




Heartwell kullanım talimatı çok basittir 250 mililitre su veya meyve suyu içerisine bir kaşık Heartwell içecek tozundan ilave etmeniz yeterlidir sabah ve akşam kullanılmasını tavsiye ediyoruz.



Herbalife Yaşam Koçu Gönül DEMİR-Avcılar İstanbul-05314079994



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog