herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

29 Nisan 2019 Pazartesi

HERBALİFE SHAKE KİLO VERDİRİYOR MU


HERBALİFE SHAKE KİLO VERDİRİYOR MU?

Bugün yazımı hazırlamak için masanın başında taslağa incelerken o meşhur cümle geldi aklıma “Güneş Altında Söylenmemiş Söz Yoktur” benim için çok anlamlı ve bir o kadar da farklı duyguları uyandıran mükemmel bir açıklama.Her yazımda kendimi geliştirmeye sizlere daha iyi ve saf bir dille en anlaşılır cümleleri kurmaya çalışıyorum.




Bu noktada beni destekleyen Herbalife dostlarına teşekkür ediyorum. Zaman zaman yazılarımı paylaşan arkadaşlarıma olan minnettarlığımı buradan bildirmek benim için bir görevdi.Hepiniz iyi ki varsınız.
Bu güzel cümleyi burada sarf etmemin amacı zaman zaman farklı blog yazarlarını okuyorum, gerçekten kimi site editörü arkadaşlarımın yazdıkları yazılar da insanlara net mesajlar veriyorlar. Onların yapmış olduğu çalışmalar benim de hoşuma gidiyor.Bana da ilham kaynağı oluyorlar, bugün de Herbalife Shake kilo verdiriyor mu?






Gerçekten işe yarıyor mu?Bu konuyu irdelemek istiyorum.






Herbalife ürünleri ile tanışmadan önce ben de en az sizin kadar şüphe ile yaklaşan bir insandım.Çünkü insan bilmediği şeylere şüphe ile yaklaşıyor.Ürünleri kullanmaya başladıktan sonra anladım ki kilo vermek çok kolay bir iş değilmiş.





Ki şayet mükemmeliyetçi bir yapıya sahip değildim, yani her şeyi noktası virgülüne yaşayan bir insan olmadığım için, hele diyet yapan insanlara olan tepkim çok da eleştirel bir çerçevede olmasa bile dengeli beslenme ve diyet konusunda genelde çekimser kalıyordum.Ne zaman ki Herbalife Shake ile tanıştım burada ayrıcalık olduğunu öğrenmiş oldum.Kısa zamanda adapte olmak ve güvenilir yanları beni cezbetti.



Öyle ki insan bir bardak Herbalife formül 1 Shake tüketerek nasıl tok kalır, bunu iyi öğrendim.Arkasında büyük bir Bilim Kurulu'nun desteği olan bu güzel yemek, insanı beklediğinden daha iyi noktalara taşımaya yetecek kadar güçlü.


BİLİMSEL VERİLER NEREYE KADAR GİDİYOR




Bunu ilk öğrendiğimde ben de en az sizin kadar şaşırdım herkes bir bilim kurulundan, farklı üniversitelerde yapılan çalışmalardan, birbirinden bağımsız laboratuvarlardan bahsediyordu.Bunun adını koymak lazım diye söyleniyorum, çünkü nasıl olur bu kadar bilim adamı ve üniversite ve laboratuvar bir arada; sadece bir ürün için bu kadar bütçe ayrılır mı? 




Diye kendi kendime hesap bile yaptım, ama Herbalife yapmış. Herbalife Shake için fizibilite çalışmalarını çok öncelerinden tamamlamış. Kilo yönetimi için yapılan araştırmalar İnsan vücudunda üç temel denge unsurunu sıraya koymuş durumda.




-Yaşam Ölçütü Glisemik İndeks




-Hücresel Beslenme İçin Güçlü Besinlerin Gerekliliği




-Kilo Yönetimine Yeni Bir Bakış Alışkanlıkların Evrilmesi





YAŞAM ÖLÇÜTÜ  GLİSEMİK İNDEKSİNİZ





Profesör Dr. İsmet Tamer Bey'in beslenme sunumunda; tüketilen gıdaların İnsan vücudunda kan şekeri seviyesinin yükselmesi ve hızlı düşüşlerini ölçümlemek sayesinde insanların yaşam ölçütü haline geldiğini, öyle ki  glisemik indeks değerleri yüksek gıdaların tüketilmesi kan şekerinin ani fırlaması anlamına geldiğini ve bu tarz gıdaların tüketiminin günümüzde çok yaygın olduğu o nedenle hızlı yükselen kan şekerinin,aynı hızda düştüğü gerçeğini öğrenmiş olmak bile benim için çok değerli.






Tabi burada kalmıyor, glisemik indeksi düşük gıdalar ile beslenen iyi besleniyor sayılmaktadır.Bunun nedeni vücudun yapısına uygun gıdalar ile beslenilmesi vücudun dengesini korumaya verilen bir açık çek anlamına geliyor.Herbalife uzmanlarının beslenme alanında yapılan çalışmaları düzenli olarak, Herbalife yaşam koçlarını bilgilendirmek üzere paylaşımda bulunuyor olması da benim için bir ayrıcalık.Birçok insanın yıllarca çalışarak ulaşabileceği bilgilere en pratik şekilde ulaşabiliyoruz.

GÜÇLÜ BESİNLER İLE DAHA İYİ BİR SEN





Herbalife Shake nedirr? Denildiğinde en çok sevdiğim yönünü paylaşmak istiyorum.Güçlü besinler ile daha iyi bir sen; Hücresel Beslenme İçin Güçlü Besinlerin Gerekliliği karşılandığı zaman mümkün oluyor. Burada kastettiğim nokta Herbalife Shake içeriğinin mükemmel bir kombinasyonda bir araya gelmiş olması; 





İnsanın bütün ihtiyaçlarına cevap veriyor olması, benim için başlı başına bir avantaj. Porsiyon nedir?Kalori ne ki umursamayan Ben; artık porsiyon boyutlarını ve kalori hesabının ne kadar ciddi bir beslenme ölçütü olduğunu anlamış, hayatında uygulamaya geçirebilmiş bir insan olarak konuşuyorum.





Hazırlanması basit, hem de bir porsiyonda ortalama 216 kalori benim için hiçte ötelenecek bir konu değil.Kötü beslenme alışkanlıkları düşünüldüğünde Herbalife Shake vücuda sağladığı vitamin ve mineraller ile hem gözünüzü hem de midenizi doyuruyor.Glisemik indeks değerleri insanın yaşam kalitesini belirliyor ise Herbalife Shake tüketen insanların tarzını değiştirmesi gayet normaldir.




Çünkü bir dönem sonra gardırobun içerisindeki bütün kıyafetleri ya dağıtması gerekecek ya da daraltması.Evet yanlış duymadınız bir gardırop elbiseniz var ama hiçbirini giyemiyorsunuz çünkü vücudunuz beklediğinizden çok daha kısa sürede yanıt veriyor. Herbalife formül 1 Shake işe yarıyor.

ALIŞKANLIKLARIN EVRİLMESİ



Urfa kültürünü yakından tanıyan bir insan olarak sabah sabah ciğer yiyen, öğle yemeklerinde kuyruk yağından gelen lezzetleri tadan bir insan için alışkanlıkların evrilmesi öyle çok kolay olmuyor.Eşim ve ben Herbalife Shake konusunda epey yol almış gözüküyoruz.




Kilo Yönetimine Yeni Bir Bakış; Alışkanlıkların Evrilmesi sayılabilir, düşünce tarzımız ve birlikte hareket etme arzumuz ile kollektif bir ikili  olduk.Herbalife Shake sayesinde çok farklı noktalara geldik.Özellikle kolay hazırlanan bir yemek her zaman bulunmuyor.




Halihazırda kilo vermenin zorluğu da ortadayken günde iki öğün Herbalife Shake içmek hiç de zor olmuyor.Bazen içerisine meyve bile karıştırıyorum. Zaman geçtikçe kalorisi yüksek yiyeceklere karşı duruşumu kuvvetlendiren güçlü bir yardımcım var, şuna kesinlikle eminim ben rutin yaptığım şeyleri yapmaya devam ettiğim zaman zaten başarılı olacağım.




Bugüne kadar Herbalife Shake gibi alışkanlıklarımı yeniden tasarlayacak bir ürün yoktu.En azından benim için! İşimi kolaylaştıran bu yapı sizinde hoşunuza gidebilir.En azından eski ile yeni halimi kıyaslamak mümkün oluyor.Bakış açım artık beni kalorisi düşük kaliteli Gıdalara doğru yöneltiyor.Anladım ki insan hayatı yedikleri oranında dengeye kavuşuyor, başarılı sonuçları gördükçe; benim de insanlara yapabileceğim katkı oranı yükseliyor.

HERBALİFE SHAKE DİYETİ DENENMİŞ BAŞAŞILAR





Bana göre Herbalife Shake ile bir ayda 10 kilo kadar sonuç alan insanların başarısının altında Herbalife Shake diyeti, denenmiş başarılar sırrı falan yatmamaktadır.




Daha çok kilo vermek isteyen insanların azmi ile birleşen dengeli bir yemek var.Bence bunu irdelemek gerekiyor, herkes kalorisini ve porsiyon boyutunu normal diyet şartlarında ayarlamak ve her defasında aynı başarıyı tutturmak şansına sahip değil.




Bana göre klasik diyet yöntemlerini kullanan başarı elde edemeyen insanların Herbalife Shake konusunda ılımlı yaklaşımları uzun süre araştırma yapmalarından, ürün kullananların sonuçlarından aldıkları ilham ile gerçekleşiyor. 



Burada kimi zaman WhatsApp gruplarının, kimi zaman sosyal medya ağlarının büyük etkisi mevcut. İnsanların farklı yöntemlerle bile olsa birbirlerini desteklemeleri bana göre gayet mantıklı bir yaklaşım.
Sonuç olarak kilo kontrolü için mücadele vermek her insan için aynı kulvarlarda yarışan Sporcular gibi görülmemeli diye düşünüyorum. 





Önyargıları yenmek, yılların verdiği alışkanlıkları bir kenara bırakıp özgüveni tekrar kazanmak, kimi insan için kısa sürede gerçekleşebilir, bir diğer insanda ise belki daha uzun zaman alabilir.Sonuç her zaman başarıyla insanların hayatlarını kolaylaştıracak, çözümler Herbalife Shake ile mümkündür.2 öğün yemeğini, Herbalife Shake ile değiştiren insanların başarısı, kilo vermenin püf noktalarını en ince noktadan yakalamış gözüküyorlar.Emsallerine göre; bence çok şanslılar.



HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994


28 Nisan 2019 Pazar

HANGİ YİYECEKLER KİLO VERMEYE ENGEL OLUYOR


HANGİ YİYECEKLER KİLO VERMEYE ENGEL OLUYOR






Saklı gizli kaçamak yapan insanlardan falan bahsetmeyeceğim diyet yapmak istiyorsanız akılcı yöntemleri tercih etmenizi öneriyorum. Sınıfında Lider olan Herbalife bütün zamanların en iyi kalite standardında ve aktif yaşam standardına uygun ürünleri ile insanların elini kuvvetlendiriyor. Düşünün ki okuduğunuz makaleler hep bir şeylere işaret ediyor. Kimisi davranış yöntemlerini, kimisi yiyeceklere işaret ediyorlar. Çözüm noktasında zorlanan bütün insanların gidişatlarına bakılırsa toplumun neredeyse % 60 oranında obezite ve obezite sınırında yaşadığı gerçeği gözetilir ise Herbalife beslenme kulüplerinin işi kolay gözükmüyor.




Çünkü etrafta o kadar düşman kuvvet gibi satışta olan insanları darboğazda bırakan o kadar güçlü materyaller var ki. İnsan Ruh ve düşünce tarzını bombardımana tutmuş bu Gıdalara birçok uzman Ajan gözüyle bakmaktadır.



Bu nedenle Biz de bu makalemizde belli başlı örneklemelere dikkat çekmek istiyoruz. Pek çok kez farklı mecralarda aynı konulardan bahsetmiş olsak bile irdelemekte fayda görüyoruz. Her defasında bir insanın hayatına dokunabilirsek bizim için en büyük kazanç olacaktır. 




Ki o zaman bir Herbalife yaşam koçu olarak genel vizyonumuz ve misyonumuza uygun davranmış olalım. Bir kere söz konusu yeme ve içme ise ahlaki değerlerden çok etik değerlere güvenmek gerekiyor. Yani kimin ne yaptığı değil daha çok bizim ne yaptığımız önemli.



DİYET ÜRÜNLERİ GERÇEKTEN İŞE YARIYOR MU?




Diyet ürünleri olarak satışa sunulan materyallerin ana bileşeni maalesef şekerden gelen kalorilere açık olan büyük bir Pazar. Her geçen gün satış kısıtlaması ile karşı karşıya kalan yüzlerce firma günümüzün en çok rağbet edilen alanı olan Diyet ve diyet ürünlerine merak sarmış durumdalar ki; konusunda uzman olduğunu söyleyen birçok merdiven altı tabir edilen üretim sürecinden gelen birçok ürünün sosyal medyada sıkça büyük iddialar ile reklamının yapıldığına şahit oluyoruz. 





Maalesef atasözlerimiz doğruluğu ve dürüstlüğü işaret ediyor olsa da aslında olan; “Ucuz Etin Suyu Kara Olur” felsefesi hayatımızın büyük bir kısmını etkileyen beslenme ve diyet ürünleri söz konusu olduğunda burada da sahaya 2-0 yenik çıkıyoruz.



KONSERVE YİYECEKLER KİLO VERMEYİ NASIL ETKİLİYOR

Tazesi varken konserve tüketmek çalışan insanların handikapı gibi gözüküyor. Çünkü market rafında közlenmiş patlıcandan hazır barbunyaya kadar her şey var. Ancak ne var ki bu ürünlerin işlenmesi öyle hızlı bir süreç gerektiriyor ki üretim yapan firmalar zarar etmesin ve tabii ki bunun içinde yine koruyucu kimyasallara başvuruluyor, dolayısıyla daha hızlı ve pratik gözüyle bakılan konserve gıdalar kilo vermeyi bırakın vücudun genel postürünü atılan bir darbe gibi her gün mutfaklarda yerini alıyor. 




Bir gecede hazırlanan ve kavanozlara üretim tarihleri alelacele yazılan konservelere dikkat etmenizi. Klasik konserve üretim sürecinin göz önünde bulundurularak; korumasız kendi halinde evinizde de konserve yapabileceğinizi hatırlatarak kilo vermenin önünde ciddi engel olan bu yiyeceklere de dikkatinizi çekmek istiyorum.Üretim süreçlerini burada detaylı bir şekilde işlemek benim için çok zor bir konu değil, ancak ne var ki insanımız çok uzun yazıları okumaktan sıkılıyor. Bu nedenle diğer kısma geçebiliriz.



CİPSLER TEHLİKE SAÇIYOR KİLO VEREMİYORSUNUZ




Eskiden sinema salonlarında Köylü Ahmet amcanın gözü gibi baktığı Kıbrıs çekirdekleri satılırdı ve o kadar leziz idi ki ister açık sinemalarda isterse kapalı mekanlarda her yerde bu doğal çerezler tüketiliyordu. Öyle ki 40’ lı yaşlarda insanların çoğunluğu bu çekirdekler ile büyüdüler ama maalesef günümüz gençliği bu iri dolgulu leziz çekirdekleri tanımıyor.





Daha çok sinema salonlarında ve kimi kafeteryalarda hazır cipsler pek bir revaçta, genelde 200 kereye kadar kullanılan kızartma yağları işte bu cipslerde kullanılıyor. Hele ki şimdi belli başlı kimyasallar patates cipslerinin raf ömrünü uzatmak için ve hatta daha çok tüketilmesi için kullanılır durumda. Düşünsenize paketi çok büyük ama içerisinde 20-30 gram patates cipsi bulunan ambalajlar Mahalle bakkalının vitrinini kapatan durumda, bunlar insan vücudunda nereleri kapatıyor bir de bunu düşünün istiyorum.





DIŞARIDA TÜKETİLEN GIDALAR KİLO YAPIYOR





Şok diyet etiketi ile 10 günde şu kadar kilo verin, bu kadar zayıflayın deniliyor ve bol bol salata yemenin faydalarından bahsediliyor ama bu yazıları paylaşan arkadaşlarımız hiçbir zaman şunu söylemiyor insanımız çalışıyor zaman darlığını hesaba katan yok. Siz insanlara salata tüketimi diyorsunuz onlarda Fastfood mekanlarının daha fazla tüketilmesi için soslarla hazırladığı salataları kastediliyor gibi bir izlenim oluşuyor.





Tabii o salatanın yanında muhakkak bir menüde geliyor masaya yani tam bir aldatmaca burada kendi yaptığınız salatadan bahsetmek gerekiyor. Örneğin bir ara öğün için sağlıklı bir salata yapmak o kadar zor olmasa gerek. Mevsiminde tüketilen salatalık malzemeler ile kendi ara öğünlerinizi hazırlayabilirsiniz ama asla dışarıda hazırlanmış salataları tavsiye etmiyoruz.




MAKARNA YEMEYİN DEMİYORUZ SADECE İÇERİĞİNİ DEĞİŞTİRİN




Çeşit çeşit makarna tabaklarının servis edildiği ve bol süslü menülerin baş köşesinde yer kapladığına şahit olmuşsunuzdur. Makarna doğal olarak buğdaydan üretilen ve lif içermeyen bir yemektir ve makarnayı bile ekmekle tüketen insanlar kilo vermekte sınıfta kalıyor. Eğer dengeli bir yemek olarak makarna tercih ediyorsanız; sarımsak, roka ,sivri biber ve marul, maydanoz gibi yeşilliklerin bolca kullanıldığı değişik bir makarna stili sizin için yardımcı olabilir ama asla tek başına tüketilen bir karbonhidrat olarak diyet listenizde bulundurmanızı önermiyoruz.

HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994

27 Nisan 2019 Cumartesi

KALBİNİ SEV DOĞRU BESİNLERİ TERCİH ET İYİ YAŞA

KALBİNİ SEV DOĞRU BESİNLERİ TERCİH ET İYİ YAŞA





İnsan hayatında bazen dönüm noktaları vardır burada ciddi kanıtlara ihtiyaç vardır. Benim için Herbalife Niteworks böyle gerçekçi kanıtları fazlasıyla içeren sağlıklı yaşamın bir parçası olarak gördüğüm doğal bir içecek. Herbalife yaşam koçu olmak aynı zamanda bilinçli olmayı ve insanlara beslenme konusunda daha sağlıklı adımlar atmalarını kolaylaştırmak için araştırmacı bir kişiliğe sahip olmayı gerektiriyor. 




Herbalife Nutrıtıon tüm Herbalife üyelerine aynı derecede yakınlıktadır kim ne kadar faydalanmak istiyorsa bilgi, belge konusunda şeffaf bir yapı mevcut. Ben de zaman zaman Herbalife hakkında ve beslenme gereklilikleri kapsamında bana yansıyan bilgileri sizler ile paylaşmaya çalışıyorum. İnsanların hayatlarına değer katacak bilgileri şimdi olduğu gibi konuya hakim olan otorite sayılan kaynaklardan yorumsuz bir şekilde aktarmak istiyorum. Umarım l-arjinin hakkında bilginiz Herbalife Niteworks  içeceğinin faydaları hakkında fikir edinmenizi kolaylaştırır.





L-Arjinin, doğal yolla oluşan bir amino asittir [Tong & Barbul, 2004]. İnsan vücudu bu amino asidi sentezleyebilse de sentezlenen miktar tek başına vücudun ihtiyacını karşılamayabilir. Bu nedenle besinlerle alınan oran, kandaki L-Arjinin düzeyinin temel belirleyicisidir [Appleton, 2002; Wu & Morris, 1998]. L-Arjinin içeren besinler arasında et, buğday, süt, pirinç, mısır, soya ve sert kabuklu yemişler bulunur [Tong & Barbul, 2004].


Vücudumuz, tükettiğimiz besinlerdeki L-Arjinin miktarının yaklaşık yarısını, ağırlıklı olarak arjinaz enziminin yardımıyla hızlıca L-Ornitin’e dönüştürür. L-Arjinin; nitrik oksit (NO), üre ve kreatin üretiminin yanı sıra protein sentezinin de öncül maddesidir. Nitrik oksitin biyolojik öncülü olan L-Arjinin, nitrik oksit üretebildiği için birçok uygulamada kullanılmıştır [Appleton, 2002].



Nitrik oksit, vücutta çeşitli fizyolojik olayların düzenlenmesinde rol alan haberci moleküldür. Örneğin, damar duvarının büyük bir kısmını oluşturan düz kasların rahatlatılması ve trombosit agregasyonunun engellenmesi gibi birçok işlevi bulunmaktadır [Appleton, 2002]. 



Nitrik oksit, endotel hücrelerinde belli bir enzim yardımıyla L-Arjinin’den sentezlenir [Cylwik, Mogielnicki, & Buczko, 2005]. Vasküler tonusun düzenlenmesi adına vasküler endotelyumdan sürekli bazal nitrik oksit sentezi yapılır. Vasküler endotel hücrelerde üretilen nitrik oksit, vasküler düz kas hücrelerine yayılır ve damar genişlemesine neden olur [Gene, 2009; Gornik & Creager, 2004]; bu durum da, özellikle çalışmakta olan kaslara kan akışını artırır [Ignarro, 2013]. 




Bu da kanda daha çok oksijen taşınmasını, daha çok besinin iskelet kasına ulaştırılmasını ve kan basıncının azalmasını sağlayarak kas liflerinin onarımına ve laktik asit atımının geliştirilmesine yardımcı olur. Damar genişlemesinin sporculara faydaları arasında, kanda daha çok oksijen taşınması, daha çok besinin iskelet kasına ulaştırılması ve kas liflerinin onarımının hızlanması sayılabilir. Böylelikle sporcunun dayanıklılığı artar [Gene, 2009]. 



Son araştırmalara göre spor yapan gençlerde endotelyuma dayalı damar genişlemesinde L-Arjinin takviyesinin rolü, gençliğinde spor yapan yetişkinlere kıyasla daha belirgin olarak ortaya çıkmaktadır [Melik, 2017]. Health Canada, L-Arjinin’in nitrik oksit sentezindeki rolü ve nitrik oksitin de vasküler tonustaki rolü nedeniyle 




“L-Arjinin, stabil kalp ve damar hastalığı olan kişilerin egzersiz kapasitesini mütevazı bir oranda iyileştirebilir” demiştir. [Health Canada, 2010]. Bununla beraber, düşük doz L-Arjinin takviyesinin (günde 2 gram) sporcularda performansı artırdığı görülmüştür [Pahlavani N, 2017]. Faydalarına yönelik farklı görüşler olsa da L-Arjinin’in atletik performansı artırmak için takviye olarak kullanımı giderek artmaktadır [Brooks ve diğerleri, 2016].


References


Appleton, J. (2002). Arginine: Clinical potential of a semi-essential amino. Alternative medicine review : a journal of clinical therapeutic, 7(6), 512-522.


Brooks, J. R., Oketch-Rabah, H., Low Dog, T., Gorecki, D. K., Barrett, M. L., Cantilena, L., . . . Hardy, M. L. (2016). Safety and performance benefits of arginine supplements for military personnel: a systematic review. Nutrition Reviews, 74(11), 708-721.


Cylwik, D., Mogielnicki, A., & Buczko, W. (2005). L-arginine and cardiovascular system. Pharmacological reports : PR, 57(1), 14-22.


Gene, B. (2009). Androgen Alternatives. Smart Supplementation. In. Literature Education Series On Dietary Supplements: Huntington College of Health Sciences.


Gornik, H. L., & Creager, M. A. (2004). Arginine and endothelial and vascular health. The Journal of nutrition, 134(10 Suppl), 2880S-2887S; discussion 2895S.



Health Canada. (2010). L-Arginine. Ottawa, Canada.


Ignarro, L. (2013). Want to Boost Nitric Oxide Levels? Try These Supplements. Cardio Corner with Dr. Ignarro.


Melik Z, et al (2017). L-arginine as dietary supplement for improving microvascular function. Clin Hemorheol Microcirc. 65(3):205-217. doi: 10.3233/CH-16159.


Pahlavani N, et al. (2017). The effect of l-arginine supplementation on body composition and performance in male athletes: a double-blinded randomized clinical trial. Eur J Clin Nutr. 71(4):544-548. doi: 10.1038/ejcn.2016.266. Epub 2017 Jan 25.


Tong, B. C., & Barbul, A. (2004). Cellular and physiological effects of arginine. Mini reviews in medicinal chemistry, 4(8), 823-832.


Wu, G., & Morris, S. M., Jr. (1998). Arginine metabolism: nitric oxide and beyond. The Biochemical journal, 336 ( Pt 1), 1-17.

HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994

26 Nisan 2019 Cuma

RAMAZAN AYINDA NELER YENİLİR

RAMAZAN AYINDA NELER YENİLİR




Herbalife Avcılar olarak bu Ramazan çok rahat oruç tutabilmek için temel'de sizin de bildiğiniz yeme-içme alışkanlıklarını devam ettirebiliriz ve gün boyu yorgunluk hissetmeden rahatça 1 günü tamamlamak istiyorsanız; 




Herbalife Shake gibi dengeli öğünler sağlayacak protein, karbonhidrat, vitamin ve mineral içeren yiyecekleri tüketerek sıvı alımını dengelemeniz gerekiyor.  Bu nedenle vücudunuz oruç boyunca sizin performansınızı düşürmeden ve metabolizma düzeniniz bozulmadan bir ayı tamamlayabilirsiniz.




Ramazan ayı boyunca İnsanların en çok duyarlı olduğu konu sıvı tüketimi olmalıdır. Çünkü vücudumuzun yüzde yetmişi sudan oluşuyor ve yeterince su tüketmez isek; çeşitli kaynaklardan sıvı alımını desteklemeyen insanlar Ramazan ayı boyunca kilo alma eğiliminde oluyorlar. 




Ramazan ayı boyunca kilo almak istemiyorsanız Herbal Aloe içecek sıvı alımını arttırmanız için ve sindirim sistemini rahatlatmak için pratik bir yol olabilir.  Gün boyu 3-4 litre sıvı alımı gereklidir bunu dengelemek kilo almanızı engeller. Bir miktar su, bir miktar detoks suyu olarak Herbalife Herbal Aloe içecek ile gün boyu zinde kalabilirsiniz. Herbalife içecekleri diüretik içecekler olmadığından sizi gün boyu zinde tutmaya yetecektir.



SAHURDA NE YEMELİ




Günün en önemli sorusu sahurda ne yemeli? Evet çok haklısınız oruç boyunca enerjinizi düşürmek istemiyorsunuz. Sahur boyunca besin değeri yüksek, sağlıklı bir kahvaltı sizin için güzel bir alternatif olabilir. İmsak yaklaşmadan peynir, pişmiş yumurta ve sebze ağırlıklı yiyecekler tüketebilirsiniz. 




Bunun yanında vitamin, mineral ve tok tutucu çorbalarda tüketilebilir. Ama kesinlikle sahurda aşırı yemek istemiyorum bunun için ne yapabilirim diye düşünüyorsanız en akılcı yöntem 3 kaşık Herbalife Shake 400 mililitre süt içerisinde karıştırılarak tüketilmesi işinizi kolaylaştırabilir. 




Ancak kesinlikle Shake içtikten sonra su tüketmeyi unutmayınız her iki şekilde de amacınıza ulaşabilirsiniz. Yani gün boyu enerjinizi düşürmeden iftar saatine kadar götürmeniz için hiçbir engel yoktur. Buna ilave olarak her gün aynı şeyi tekrarlamak sahurda uyanıp bir şeyler yemek ilk başlarda zor olabilir ama dilerseniz mevsim meyveleri tüketebilirsiniz. 



Kesinlikle beyaz ekmek tercih etmeyiniz, mümkün olduğunca siyah ekmek tercih ediniz. Birkaç ceviz 3-5 adet badem mükemmel bir kombinasyon için beslenme ve oruç hedeflerinize hizmet edebilir. Mümkün olduğunca Sahurda yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.




Havaların ısındığı da göz önüne alınırsa çok fazla hareketli olmanız aşırı terlemeye neden olabilir. Bu nedenle mümkün mertebe aktivite hızınızı düşürmenizi tavsiye ediyoruz çünkü oruçluyken sıvı alımı yapamayacağınız için vücudunuzu gereksiz yormuş olursunuz. Şayet mecburen bedenen zorlandığınız bir iş yapıyorsanız bu gibi durumlarda da ilave olarak iftar ve sahurda Herbalife rebuild strength gibi kaliteli protein içeren yiyecekler tüketebilirsiniz.




İFTARDA NELER YENİLMELİ





İftarda neler yenilmeli elbette zor yakılan gıdalar ile iftar edilmemeli daha çok midenin rahat edeceği kolay sindirilen yemekler ile iftar edilmeli. Aşırı hamur işi gibi yiyeceklerin tüketilmesi gece boyu sahura kadar midenizi yoracağını bilmelisiniz. Ayrıca Ramazan sonrası fazla kilolar ile mücadele etmek istemiyorsanız; kalori kontrolü yapmanız gerekiyor. 




Takdir edilir ki iftar saatlerinde kan şekeri düşmüş olduğundan insanlar genelde hamur işi yiyecekleri tercih ediyorlar. Bu yanılgıya meydan vermeden sıcak bir çorba, tansiyonu dengeleyen bir bardak ayran, içinizi açacak bir bardak şalgam sizi frenlemek için uygun olabilir. İftar menüsünde acele etmeden sindire sindire yemek yemelisiniz. 




Bu nedenle tokluk hissini artırmış olacaksınız. Eğer et ve et ürünleri tercih edecekseniz kızartma yerine ızgara olarak ya da haşlanmış eti tercih ederseniz hele bir de sebzeler ile ortak bir kombinasyon mükemmel olur. Hem lif açısından hem protein açısından mükemmel bir denge sağlamış olursunuz.




RAMAZAN AYINDA KİLO ALMAMAK İÇİN




Ramazan ayında kilo almamak için en bariz hataları kolayca elimine edebilirsiniz.  Örneğin iftar sofrasında tatlıyı aşırı tüketmemeniz gerekiyor ya da yemekten sonra aşırı tatlı tüketimi şekeri tavan yaptıracağı için sizi uykuya sevk edecektir.  




Bu da sahura kalkamama riskini ortaya koyar bu durumda kendisini baskı altında hisseden metabolizma otomatikman kilo alma eğilimine geçer.  Bu gibi durumların önüne geçmek için akşam yemeklerinde ve yemek sonrasında aşırı tatlı tüketimi veya hamur işi yiyecek tüketmemeye gayret göstermelisiniz.  




Burada en akıllı tercih iftar ve sahur menülerini vaktinde ve besleyici gıdalar ile geçiştirmek olmalıdır.  Bu noktada proteinin önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.  Akşam yemeğinde kuru fasulye, nohut ve haşlanmış et tüketen bir insanın uykuya dalması ve sahuru kaçırması zor bir ihtimaldir. Sahur sofralarında ise sebze, yumurta, peynir gibi hafif kalorili besin değeri yüksek gıdalar ile beslenen bir insanın kilo alma gibi bir derdi olmaz.




RAMAZAN AYIN KAÇINDA




Mübarek ramazan ayı 13 Nisan 2021 günü başlıyor Allah nasip ederse 
12 Mayıs
Çarşamba 
günü bitiyor Allah nice Ramazan'lara sağlık sıhhatli kavuşmayı nasip etsin.


HERBALİFE RAMAZAN HEYECANI




Kızımın doğum heyecanı yaklaşan on bir ayın sultanı Ramazan'ı Şerif ile birleşiyor. Benim için çok önemli bir süreç, nasıl ki Herbalife sayesinde bedensel açıdan dinginliği yakalama fırsatını buldum yaklaşan Ramazan ayı ile huzura kavuşacağımıza inanıyorum, ancak ne var ki havaların ısınması oruç tutan insanlar için sabah ezanı ile başlayan akşam ezanına kadar sürecek olan Oruç süresini hesaba katmak ve beslenmenizi de ona yönelik şekillendirmek gerekiyor. 




Her ne kadar vücut alışkın olduğu yeme içme ve uyku düzeninden farklı bir şekli kabul etmekte zorlanabilir. Beslenmenin destek ünitesi olarak sizlere Oruç boyunca zindelik vereceğini söyleyebilirim. 




Kesinlikle bir seferde yüksek miktarda su yüklemesi yapmanızı tavsiye etmiyorum. İnsanlar susuz kalmaktan korktuğu için aşırı su tüketiyor iftar ile sahur arasında dengeyi korumak için bilinçli su tüketimi sizi gün boyu ayakta tutmaya yetecektir.Ramazan ayının hayırlara vesile olması dileklerimle.



HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994


Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog