herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

26 Nisan 2019 Cuma

RAMAZAN AYINDA NELER YENİLİR

RAMAZAN AYINDA NELER YENİLİR




Herbalife Avcılar olarak bu Ramazan çok rahat oruç tutabilmek için temel'de sizin de bildiğiniz yeme-içme alışkanlıklarını devam ettirebiliriz ve gün boyu yorgunluk hissetmeden rahatça 1 günü tamamlamak istiyorsanız; 




Herbalife Shake gibi dengeli öğünler sağlayacak protein, karbonhidrat, vitamin ve mineral içeren yiyecekleri tüketerek sıvı alımını dengelemeniz gerekiyor.  Bu nedenle vücudunuz oruç boyunca sizin performansınızı düşürmeden ve metabolizma düzeniniz bozulmadan bir ayı tamamlayabilirsiniz.




Ramazan ayı boyunca İnsanların en çok duyarlı olduğu konu sıvı tüketimi olmalıdır. Çünkü vücudumuzun yüzde yetmişi sudan oluşuyor ve yeterince su tüketmez isek; çeşitli kaynaklardan sıvı alımını desteklemeyen insanlar Ramazan ayı boyunca kilo alma eğiliminde oluyorlar. 




Ramazan ayı boyunca kilo almak istemiyorsanız Herbal Aloe içecek sıvı alımını arttırmanız için ve sindirim sistemini rahatlatmak için pratik bir yol olabilir.  Gün boyu 3-4 litre sıvı alımı gereklidir bunu dengelemek kilo almanızı engeller. Bir miktar su, bir miktar detoks suyu olarak Herbalife Herbal Aloe içecek ile gün boyu zinde kalabilirsiniz. Herbalife içecekleri diüretik içecekler olmadığından sizi gün boyu zinde tutmaya yetecektir.



SAHURDA NE YEMELİ




Günün en önemli sorusu sahurda ne yemeli? Evet çok haklısınız oruç boyunca enerjinizi düşürmek istemiyorsunuz. Sahur boyunca besin değeri yüksek, sağlıklı bir kahvaltı sizin için güzel bir alternatif olabilir. İmsak yaklaşmadan peynir, pişmiş yumurta ve sebze ağırlıklı yiyecekler tüketebilirsiniz. 




Bunun yanında vitamin, mineral ve tok tutucu çorbalarda tüketilebilir. Ama kesinlikle sahurda aşırı yemek istemiyorum bunun için ne yapabilirim diye düşünüyorsanız en akılcı yöntem 3 kaşık Herbalife Shake 400 mililitre süt içerisinde karıştırılarak tüketilmesi işinizi kolaylaştırabilir. 




Ancak kesinlikle Shake içtikten sonra su tüketmeyi unutmayınız her iki şekilde de amacınıza ulaşabilirsiniz. Yani gün boyu enerjinizi düşürmeden iftar saatine kadar götürmeniz için hiçbir engel yoktur. Buna ilave olarak her gün aynı şeyi tekrarlamak sahurda uyanıp bir şeyler yemek ilk başlarda zor olabilir ama dilerseniz mevsim meyveleri tüketebilirsiniz. 



Kesinlikle beyaz ekmek tercih etmeyiniz, mümkün olduğunca siyah ekmek tercih ediniz. Birkaç ceviz 3-5 adet badem mükemmel bir kombinasyon için beslenme ve oruç hedeflerinize hizmet edebilir. Mümkün olduğunca Sahurda yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.




Havaların ısındığı da göz önüne alınırsa çok fazla hareketli olmanız aşırı terlemeye neden olabilir. Bu nedenle mümkün mertebe aktivite hızınızı düşürmenizi tavsiye ediyoruz çünkü oruçluyken sıvı alımı yapamayacağınız için vücudunuzu gereksiz yormuş olursunuz. Şayet mecburen bedenen zorlandığınız bir iş yapıyorsanız bu gibi durumlarda da ilave olarak iftar ve sahurda Herbalife rebuild strength gibi kaliteli protein içeren yiyecekler tüketebilirsiniz.




İFTARDA NELER YENİLMELİ





İftarda neler yenilmeli elbette zor yakılan gıdalar ile iftar edilmemeli daha çok midenin rahat edeceği kolay sindirilen yemekler ile iftar edilmeli. Aşırı hamur işi gibi yiyeceklerin tüketilmesi gece boyu sahura kadar midenizi yoracağını bilmelisiniz. Ayrıca Ramazan sonrası fazla kilolar ile mücadele etmek istemiyorsanız; kalori kontrolü yapmanız gerekiyor. 




Takdir edilir ki iftar saatlerinde kan şekeri düşmüş olduğundan insanlar genelde hamur işi yiyecekleri tercih ediyorlar. Bu yanılgıya meydan vermeden sıcak bir çorba, tansiyonu dengeleyen bir bardak ayran, içinizi açacak bir bardak şalgam sizi frenlemek için uygun olabilir. İftar menüsünde acele etmeden sindire sindire yemek yemelisiniz. 




Bu nedenle tokluk hissini artırmış olacaksınız. Eğer et ve et ürünleri tercih edecekseniz kızartma yerine ızgara olarak ya da haşlanmış eti tercih ederseniz hele bir de sebzeler ile ortak bir kombinasyon mükemmel olur. Hem lif açısından hem protein açısından mükemmel bir denge sağlamış olursunuz.




RAMAZAN AYINDA KİLO ALMAMAK İÇİN




Ramazan ayında kilo almamak için en bariz hataları kolayca elimine edebilirsiniz.  Örneğin iftar sofrasında tatlıyı aşırı tüketmemeniz gerekiyor ya da yemekten sonra aşırı tatlı tüketimi şekeri tavan yaptıracağı için sizi uykuya sevk edecektir.  




Bu da sahura kalkamama riskini ortaya koyar bu durumda kendisini baskı altında hisseden metabolizma otomatikman kilo alma eğilimine geçer.  Bu gibi durumların önüne geçmek için akşam yemeklerinde ve yemek sonrasında aşırı tatlı tüketimi veya hamur işi yiyecek tüketmemeye gayret göstermelisiniz.  




Burada en akıllı tercih iftar ve sahur menülerini vaktinde ve besleyici gıdalar ile geçiştirmek olmalıdır.  Bu noktada proteinin önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.  Akşam yemeğinde kuru fasulye, nohut ve haşlanmış et tüketen bir insanın uykuya dalması ve sahuru kaçırması zor bir ihtimaldir. Sahur sofralarında ise sebze, yumurta, peynir gibi hafif kalorili besin değeri yüksek gıdalar ile beslenen bir insanın kilo alma gibi bir derdi olmaz.




RAMAZAN AYIN KAÇINDA




Mübarek ramazan ayı 13 Nisan 2021 günü başlıyor Allah nasip ederse 
12 Mayıs
Çarşamba 
günü bitiyor Allah nice Ramazan'lara sağlık sıhhatli kavuşmayı nasip etsin.


HERBALİFE RAMAZAN HEYECANI




Kızımın doğum heyecanı yaklaşan on bir ayın sultanı Ramazan'ı Şerif ile birleşiyor. Benim için çok önemli bir süreç, nasıl ki Herbalife sayesinde bedensel açıdan dinginliği yakalama fırsatını buldum yaklaşan Ramazan ayı ile huzura kavuşacağımıza inanıyorum, ancak ne var ki havaların ısınması oruç tutan insanlar için sabah ezanı ile başlayan akşam ezanına kadar sürecek olan Oruç süresini hesaba katmak ve beslenmenizi de ona yönelik şekillendirmek gerekiyor. 




Her ne kadar vücut alışkın olduğu yeme içme ve uyku düzeninden farklı bir şekli kabul etmekte zorlanabilir. Beslenmenin destek ünitesi olarak sizlere Oruç boyunca zindelik vereceğini söyleyebilirim. 




Kesinlikle bir seferde yüksek miktarda su yüklemesi yapmanızı tavsiye etmiyorum. İnsanlar susuz kalmaktan korktuğu için aşırı su tüketiyor iftar ile sahur arasında dengeyi korumak için bilinçli su tüketimi sizi gün boyu ayakta tutmaya yetecektir.Ramazan ayının hayırlara vesile olması dileklerimle.



HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog