herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

25 Nisan 2019 Perşembe

AVCILAR HERBALİFE BESLENME HABERLERİ



AVCILAR HERBALİFE BESLENME HABERLERİ





Herbalife ile ilgili en taze haberleri birinci kaynaktan takip etmek istiyorsanız paylaşımlarımızı okumaya devam edin. Hayat bazen beyaz bazen kırmızı ama asla gri ve siyahın tonlarında renkleri kabul etmez. 




Beslenme söz konusu ise bu renklere hayatınızda yer vermeyin sırf siyah zayıf gösteriyor diye karalara bürünmekte nedir. Bugün sabah da öyle oldu Profesör Doktor İsmet Tamer, sabah sabah bütün insanların silkelenip kendine gelebilmesi için öyle mükemmel bir sunum yaptı ki inanın beslenme ve yaşam kalitesine olan inancım bir kez daha perçinlendi.  




Bu nedenle Profesör Dr. İsmet Tamer Bey'e bu güzel açıklamaları ile bize rehberlik ettiği için çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz derecede faydalandım artık etrafımdaki insanlara beslenme konusunda ve Herbalife ürünlerinin dengeli beslenme konusunda ne kadar yararlı olabileceğini anlatmak için mükemmel donelere sahibim.  



Zaten My Herbalife sayfamdan takip ettiğim, yenilenen güncel haberleri ve beslenme alanında gelişmeleri bu kadar temiz anlaşılır saf bir dille yeniden dinlemek bana çok iyi geldi.

PROFESÖR DOKTOR İSMET TAMER BESLENMEYİ ANLATIYOR




Sizler şimdi merak ediyorsunuz bu Profesör Doktor İsmet Tamer kimdir? Ne iş yapar kısaca şöyle anlatayım; İsmet bey Herbalife Türkiye dengeli beslenme faaliyetlerini yürüten danışma kurulu üyesidir ve Herbalife Yaşam Koçlarına beslenme konusunda rehberlik eder. 




En az Herbalife kadar tıp alanında ciddi bir geçmişe sahip uzman bir doktordur. Bu nedenle ağzından çıkan bütün kelimeler alanında uzman bir otoriteden geliyor. İnsan beslenmesinde birtakım değişikliklere sebep olacak ciddi açıklamaları birinci ağızdan dinlemek sizin için de mümkün olabilir.  Bu nedenle beni iletişim numaramdan gün boyu arayıp bu konularla ilgili detaylı bilgi talebinde bulunabilirsiniz.




İnsan aç kaldığı zaman kilo veremiyor.  Bunu aynen şu şekilde açıklıyor İsmet bey ; vücut gece boyunca siz uyurken bile faaliyetlerine devam ediyor. Bu nedenle bir miktar enerjiyi gece boyu harcıyor.  




Eğer siz sabah kahvaltısı etmeden iş telaşı, okul telaşı ile yollara düşüyor iseniz kan şekeriniz taban yapıyor ve her an için kan şekerini yükseltmek üzere çeşitli ataklarda bulunuyorsunuz.  Bunlar tamamen basit işlenmiş gıdalardan oluşuyor vücudunu kampanaya sıkıştırmış gibi hissediyorsun. 




Yorgun , üzgün ve neşesi olmayan. Her şeyi tekdüze yaşayan bir insana dönüşüyorsunuz.  Oysa  ki bu filmin başrolü sensin. Her şey senin elinde sabahları dengeli kahvaltı etmek için vaktin olmayabilir ya da günlük telaşın buna engel olabilir.  İşte bizim burada yapmaya çalıştığımız şey senin önündeki engelleri elemek ve kilo vermen için aynı zamanda dengeli beslenme alışkanlıklarını kazanabilmen  için yolunu açmak olacaktır.  




Peki ben bunu nasıl yaparım? Birebir yardım alarak rahatlıkla başarabilirsin. Benim misyonum insanların daha mutlu ve daha huzurlu yaşamaları için; Onlara beslenmeleri konusunda yardımcı olmak. Bir bardak Herbalife formül 1 Shake buraya kadar anlatmış olduğum bütün olumsuzlukları ortadan kaldıracak kadar güçlüdür. Peki sen de kendini güçlü hissetmek istiyor musun?


GLİSEMİK İNDEKS VE KİLO VERMEK ARASINDAKİ GÜÇLÜ BAĞLAR





Profesör Dr.İsmet Tamer Bey'in  2. ve önemli açıklaması zamanla bozulan Kan şekerinin neden olduğu İnsülin direnci ve buna bağlı yaşanan kilo problemleridir. Bizim insanımız ben zaten fazla kilolu değilim azıcık bir göbeğim var gibi savunmalarla kendisini oyalamaktadır.  




İşin aslı İnsülin hormonu büyüyen genişleyen bir yapıya sahiptir. İnsülin hormonu dengesizliği insanların bütün hayatını etkileyecek kadar önemli bir konudur. 




Zamanla İnsülün direnci glisemik indeks denilen kör bir sürece doğru evriliyor bu değişim; Glisemin İndeks ve kilo vermek arasındaki güçlü bağlar örüyor. İnsülin direnci olan insanların fazla kiloları ile olan sınavları tek başına vermesi çok kolay olmamaktadır.  Bu nedenle Herbalife yaşam koçluğu desteğinin bu insanlar için çok önem arz etmektedir.  




Ben neler mi yapıyorum? Aç kalarak ya da öğün atlatarak kilo vermeye çalışan insanlara ücretsiz danışmanlık veriyorum.  Vücudunuza giren gıdaların kalitesi sizin hayat standardınızı belirliyor. Herbalife formül 1 Shake düzenli kullanıldığında kan şekeri ve glisemik indeks problemlerini ortadan kaldırabilecek kadar güvenilir bir yemektir. İçerisinde 100'den fazla gıda materyali hücresel beslenme yapabilmenin önünü açan zerrecikler halinde, siz daha ürünü içmeye başladıktan 5-10 dakika sonra vücut ile etkileşime geçiyor ve kilo kontrolü konusunda yapmış olduğunuz mücadele gerçek anlamda başlıyor. 




Hücreleri uyarıp metabolizmayı hızlandırıyor. Metabolizması yavaş çalışan insanların kilo vermekte zorlandıkları bilinen bir durumdur. Peki sizin metabolizmanız ne kadar hızlı çalışıyor? Hiç kontrol ettiniz mi? 




O da ne ben bu konuyu bilmiyorum diyorsanız sizlere 100 tl değerinde bir vücut analizi yapmayı, ücretsiz olarak teklif ediyorum. Beni arayan bütün insanlara Beylikdüzü'nde sağlıklı yaşam merkezimizde hizmet veriyorum. Sağlıklı ve mutlu günlerde buluşmak dileğiyle.



HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog