herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

24 Nisan 2019 Çarşamba

HERBALİFE HERBAL ALOE İÇECEK


HERBALİFE HERBAL ALOE İÇECEK


ALOE VERA İÇECEK NEDİR



Hani bazen yemekte süs biberi yersin ve ağzında yanma hissinden sonra hafif bir kekrelik kalır işte Herbal aloe vera içecek de ilk kullanan insanlar için biraz farklı bir deneyim yaşayacakları, en az süs biberi kadar antioksidan ve Herbal Aloe içecek kullananlar için o kadar vazgeçilmez doğal bir içecektir. 




Daha çok kilo problemi yaşayan insanların ilk defa kullanıma alışma esnasında iken bazen zorlandıkları ama faydalarını duyduktan sonra ve vücutlarında hissettikten sonra bırakamadıkları kilo kontrolünün 




Lider firması Herbalife tarafından bir sarraf titizliği ile üretilen sindirim sisteminin yeniden yapılanmasına yardımcı eşsiz bir içecektir. Benim tanımlamamdan da sakın ha Herbal Aloe içecek süs biberi gibi acı bir tadı var izlenimi oluşmasın. Genelde insanlar alışık olmadıkları tatlara adaptasyon süresinde farklı tepkiler verebiliyorlar. 


Bu nedenle örneklemenin açıklamasını yapmakta fayda görüyorum. Herbal Aloe içecek doğal aloe vera bitkisinin yapraklarından elde edilen; ince bağırsakların ve boşaltım sisteminin bir bütün olarak kabul edildiği oluşan kolik,ülser ve çeşitli enfeksiyonların yol açtığı reaksiyonların iyileştirilmesini kolaylaştıran, yeme içme kültürümüzde pekte bilinmeyen bir içecektir. 




Ne var ki Herbalife zahmetsiz kilo kontrolü yapmak isteyen tüm insanlara kilo vermek ve kilo almak amaçlarına yönelik katkı sağlayacak bu doğal içeriği cüzi iyi bir fiyatla sunmaktadır.


ALOE VERA İÇECEK FAYDALARI




  • Dünya tarafından uzun zaman önce onaylanmış ve kabul görmüş olan aloe vera içecek son yıllarda ülkemizde de yaygın olarak kullanılmaktadır, yakın zamana kadar farklı bitkisel ürünleri deneyen insanların bu içecek ile tanışması özellikle mide ülserlerinin artması ve mide ülserine olumlu etkileri sayesinde olmuştur.




  •    Bağırsak florasında biriken inatçı ilaç artıklarının ve insana hiçbir faydası olmayan bakteri yığınlarının çoğalması Herbal Aloe içecek kullanımını artırmıştır. Çünkü Herbal Aloe içecek sindirim sisteminde ve bağırsak iç duvarında biriken bütün kötü bakterilerin ve ilaç artıklarının ki bu artıklar sadece kullanılan reçeteli ilaçlar olmamakla birlikte bir kısmı da tüketilen gıdalardan vücuda giren tarım ilaçları ve hormon takviyeleridir. Bilindiği üzere hormonlar sebze ve meyvelerin beklenenden daha kısa sürede irileşmesini sağlar. Ancak bu etki İnsan vücudunda ters tepki vermektedir, bitkiler için kullanılan hormonlar İnsan sağlığında aynı orantıda fayda sağladığı söylenemez.Bu kötü atıkları bedenden uzaklaştırmak aloe vera ile daha güvenli bir hale geliyor.




  •      Herbalife Herbal Aloe içecek sadece sindirim sistemi üzerinde olumlu etkileri ile bilinen bir içecek değildir.Bu etkilerinin yanında cilt problemi yaşayan bütün insanların detoks etkisi için kullandıkları bir içecektir. Cilt tiplerine göre farklı farklı cilt problemi yaşayan insanların kimisinde akne problemleri,kimisinde ise belli başlı lekeler gibi Müzmin problemler vardır. Herbal Aloe içecek bu durumlarda da yardımcı olabilmektedir.





  •     Kadınlarda ve erkeklerde vücut gelişimi farklı oranlarda ve farklı sürelerde takip edilmesi gereken bir durumdur öyle yılların verdiği yıpranmışlıklar her iki cinsiyet grubunu da derinden etkilemektedir. Bunun en bariz örneği vücut analizi yapmış olduğumuz bayanlarda erkeklere göre çok daha fazla yıpranma emareleri göstermektedir. Buradan yola çıkarak Herbal Aloe içeceğini ben tüketemiyorum diye şikayet eden bayanlara şunu söylemem gerekiyor ki bu içeceği erkeklere oranla sizlerin daha çok tüketmesini istiyorum. Çünkü kadınlarda yaşlılık belirtileri öyle zannedildiği gibi 40'lı yaşlardan sonra kendisini belli eden bir durum değildir. Henüz 20'li yaşlarda genç kızlarda bile artık hormonal dengelerin bozulduğu bilinen bir gerçekliktir. Vücudunuzun genel dengesini korumak için bol bol aloe vera suyu içmeniz benim size önerimdir.Ki yaşlılık kapıyı çalmadan gereken tedbiri almış sayılın.





  •        İnsan vücudunda biriken hücresel atıkların tahliyesi için 1.Yöntem nefes almak vermek ile, 2.Yöntem deri yoluyla yani terleyerek, 3.ve en garantili olan yöntem ise boşaltım sistemi yani idrar ve büyük abdest yolu ile sağlanmaktadır Herbal Aloe içecek 3.ve en garantili olan yöntemi; idrar ve abdest yolu ile serbest radikallerin yani vücuda zararlı atıkların atılmasını kolaylaştırabilir.





  •           Vücutta biriken yağların vücuttan atılma sı ve hatta minik yağ zerreciklerinin vücutta yakılması vücudun hidrasyonu, yani bol su tüketilmesi sayesinde kolaylaşır.İşte bu nedenle Herbal Aloe içecek vücut hidrasyonunu artırmak için en basit yöntemdir. Böylece kilo kontrolü sağlamak daha kolaydır.





ALOE VERA İÇECEK NASIL KULLANILIR





Aloe vera içecek ister kilo kontrolü amaçlı, isterse sağlıklı beslenme planlarının bir parçası olarak kullanılsın kullanımı çok basittir.Eğer Shake içiyorsanız sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa aloe vera içecek aç karnına tüketilmelidir. 




Kendi kapağının ölçü olarak kullanıldığı ve bir bardak suya iki kapak aloe vera suyunun eklenmesi ile oluşturulan karışım sabah ve akşam içilmelidir. 2. Yöntem ise sağlıklı beslenme planlarında vücut hidrasyonunu arttırmak için bir buçuk litre suya 8 yemek kaşığı aloe vera suyundan ekleyerek hazırlanan detoks suyunu akşama kadar içip bitirmeniz gerekiyor. 




Şayet hazırladığınız karışım bitmemiş ise kesinlikle lavaboya ya da saksı diplerine boşaltmayın.Hazırladığınız karışımı buzdolabında saklarsanız ertesi günde içebilirsiniz. Ama benim tavsiyem bir buçuk litrelik aloe vera karıştırılmış suyu ertesi güne bırakmamanız ve aynı gün içerisinde tüketmeniz olacaktır. 





3. Yöntem ise tadını hoşlanmayan insanlara benim uyguladığım yöntem; Sabahları ve akşamları Herbalife Shake içerisine karıştırılıp içilmesi. 4. Yöntem ise buraya kadar açıklamış olduğum şekilde tüketemeyen insanların sabah ve akşam mümkünse taze sıkma meyve suyu içerisine karıştırıp tüketmeleri olacaktır hangi yöntem ile tüketirseniz tüketin aynı etkiyi ve aynı zindeliği kazanmanız için yardımcı olacaktır.




HERBALİFE ALOE VERA SUYU ZARARLARI


İddia edilenin aksine herbalife aloe vera suyu zararları gibi bir durum bugüne kadar hasıl olmamıştır. Çünkü doğal bir içerikten elde edilen ve 40 Yıllık farmakoloji uzmanlığına güvenilerek piyasaya sürülen bu doğal içecek insan vücudunda zararlı etkilere sahip değildir. 





Her ne var ki kimi insanlar herbalife aloe vera suyu fiyat konusunda yüksek meblağlar ödediklerini iddaa etmelerine karşın; bu ürünün 1 ay boyunca kullanılacağı düşünülürse ödenilen bedel açısından zararlı görülmekte ise de vücut hidrasyonu ve zararlı bakterilerin vücuttan atılması faydaları göz önünde bulundurulduğunda herhangi bir yan etkisi bile söz konusu değildir.




HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog