herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

1 Nisan 2019 Pazartesi

HERBALİFE DİYETi NASIL YAPILIR


HERBALİFE DİYETi NASIL YAPILIR




Herbalife bizim işimiz ama bütün bayanların aklını kurcalayan bir soru var ama ben bu ürünleri kullandığım zaman hiç sevdiğim yiyecekleri yemeyecek miyim?Hep aç mı kalacağım ?Bunlar ilaç mı? 



Bu sorular bizim her gün karşılaştığımız sıradan sorular.Sizler için büyük bir handikap bizim için ise gayet doğal sorular.Şimdi Herbalife diyeti nasıl yapılır? Sizlere kısaca anlatmaya çalışacağım, günde 2 defa Herbalife Shake tüketiyoruz İşte o altın değerindeki sorunun cevabı elbette sevdiğiniz yiyecekleri yemeniz de herhangi bir sakınca yoktur. 




Sadece siz neyi ne zaman yapacağınızı iyice benimsemiş olun zaten ürünler sizin için çalışıyor olacak.Bu da ne demek şimdi ürünler benim için nasıl çalışır diye düşünmeyin vücudunuz mükemmelin kaynağı ve siz bu kaynağı doğru besinlerle takviye ederseniz elbette ürünler sizin için çalışıyor olacak.




Olay bu kadar basit bir gün içinde ne kadar su içmemiz gerekiyor, ne kadar Herbalife çayı tüketmeniz gerekiyor, hepsini kişiselleştirilebilen Herbalife beslenme planları ile düzenliyoruz.Vücudun ihtiyacı olan besinleri %40 Karbonhidratlar, % 30 sağlıklı yağlar ve %30 protein ile dengede tuttuğumuz diyet programına Herbalife diyeti diyebiliriz.




Buradan yola çıkarak sağlıklı kilo kontrolü nasıl oluyor hepsini tek tek bu yazıda paylaşmama imkan yok.Çünkü Herbalife dünyası o kadar geniş bir dünya ki ve beslenme dediğimiz zaman o kadar çok karmaşık bir sistem ki tek bir yazı ile anlatmanın imkanı yok.Bu nedenle her gün merak edilen konuları peydelpey paylaşmaya devam edeceğim beni takipte kalmanız sizin en iyi kilo sonuçlarınızı oluşturacak, temel bilgileri kazanmış oluyorsunuz.


HERBALİFE DİYETİ KAÇ KİLO VERDİRİR?




Bir kere biz Kadınlar kesinlikle hepsi bir tornadan çıkmış bir makine ya da bir elektronik cihaz değiliz ve belli bir standart ölçüde hareket etmemiz insan doğamıza tamamen aykırı bir durum olurdu.




Yani eşyanın tabiatına aykırı denilen mantık burada tam anlamıyla size anlatmak istediğim farkı açıklıyor.Herbalife diyeti dediğimiz zaman vücudun genel değerlerini yani kısaca vücudu ayakta tutan kasları, iskelet yapısını ve sindirim sistemini sarsmadan yol almanın ve diyet yapmanın en büyük avantajını sunan bir programdan bahsediyorum.





Asıl konumuz kadınların kilo problemleri ve vermiş oldukları mücadelenin karşılığında 1 ayda ne kadar kilo verebilecekleri sorusuna makul ve gerçekçi bir cevap vermek olacaktır.Umarım açıklamalarım gayet net ve realist bir çizgide ilerliyordur.Her bir kadın için Herbalife diyeti demek adaptasyonun sağlandığı ilk 3 gün içerisinde çok net belirtiler ile kendini ortaya koyar.

İNSÜLÜN DİRENCİM VAR KİLO VEREMİYORUM




Kilo vermek söz konusu olduğunda metabolizma sizi zorlamak için elindeki topu, tüfeği neyi varsa hepsini size doğru çeviriyor ve özellikle iç yağlanmanın çok fazla olduğu insanlarda Herbalife programlarına adapte olmak için ciddi bir samimiyet ve kararlılık gerektiriyor.




Peki bu neden kaynaklanıyor; birincisi kilo problemi yaşayan bütün kadınlarda olduğu gibi karbonhidrat ve şeker içeren gıdalar tüketildiği müddetçe pankreas durmak bilmeksizin yükselen şekere karşı bir savaş ilan ediyor.Kandaki şekeri düşürebilmek için sürekli insülin hormonu salgılıyor bu hormonun en temel özelliği genişleme yapabilen hacimli bir yapıya sahip olmasıdır.




Yani öbek öbek biriken yağ kütleri bu yolla birikiyor ve çoğalıyor.Tabii ki bu kısır süreç burada kalmıyor, zamanla vücudunuz insülin direnci oluşturuyor.Burada hikaye gibi paylaşıyorum ama vücutta yaşanan dramatik bir kimyasal işlem söz konusu.Artık şekerimiz yükseldiğinde pankreas müdahale edemez hale geliyor ve yeter artık ben bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum dediniz bir hevesle yerinizden kalktınız ve herhangi bir diyete başladınız.





İşte o zaman ikinci perde başlıyor ve tiyatro devam ediyor.Nasıl mı oluyor? Şöyle ;aç kalarak kilo vermeye çalıştığınız zaman vücut yine kendisini korumaya alıyor.Çünkü neden? Beynin enerji kaynağı Glikoz,glikozu en kolay elde edeceğiniz gıda ise karbonhidratlar ve şekerli yiyeceklerdir. Siz karbonhidrat ve şeker yemeseniz de karaciğer Kan şekerinin düşmüş olmasını kendisi için bir vazife sayıyor ve bütün gıdaları şekere çevirmeye başlıyor. Yani yine zarardasınız sonuç almak bu yöntemle de bir başka bahara kalıyor.Başladığınız diyeti bırakmak için en yakın çıkış kapısını aramaya başlıyorsunuz.




Durum böyle ne zaman ki Herbalife diyeti ile tanıştınız sahnenin ışıkları sizi işaret ediyor.Herbalife ürünleri devreye girdiği zaman bütün bu negatif etkenlerden sıyrılmak için artık bir çıkış yolunuz var Herbalife Shake içen bayanlarda glisemik indeks belli bir rutin sonunda artık normal değerleri karşılayacak derecede ölçülere geliyor.




Bunun size yansıyan karşılığı ise artık yataktan kalkıyorsunuz dinlenmiş bir vaziyette, gün boyu enerjiniz düşmüyor, uyku sarhoşluğu yaşamıyorsunuz, zaman içerisinde kilo vermeye devam ediyorsunuz.



Bu istikrarı sağlayabilmek için önce bir Herbalife yaşam koçu ile plan hazırlamanız gerekiyor.Plansız ve programsız başarıyı yakalamak çok zor.Bizim insanlara yardım edebilmemiz için önce karşı tarafın bir adım atması gerekiyor,1 ayda 5 kilo- 10 kilo sonuç almak çok zor bir başarı değil.




HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog