herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

1 Mayıs 2019 Çarşamba

KİLO VERMEK İSTERKEN CİLDİNİZ SARKMASIN


KİLO VERMEK İSTERKEN CİLDİNİZ SARKMASIN


Kilo verirken en çok karşılaşılan vücudun farklı bölgelerinde deride bariz bir şekilde sarkmalar kadınların en çok şikayet ettiği konuların başında gelmektedir. 



Ne kadar çabalarsan çabala sarkan vücut bölümleri insanın motivasyonunu bozuyor.Bu nedenle Herbalife kullananlar da ciltte sarkmaları oluşmadan kilo verdiklerini söylemek istiyorum.Vücudun makro ve mikro besinler ile desteklendiği Herbalife programları yüzdelik dilimde % 40 karbonhidrat, %30 protein, %30 yağlardan oluşan dengeli bir diyet uygulamanızı öneririm.




Ancak bu sayede vücudun dinamikleri ayakta tutulmuş olur.Aynı zamanda derideki can sıkıcı sarkmaları engellemek için Herbalife çayı mükemmel bir yardımcıdır.Aslında egzersiz yapmak bütün kadınlar için biraz zahmetli bir iş gibi gözükse de egzersizin vücuda yumuşak,tatlı bir dokunuş gibi yeniden şekil verdiği doğrudur.




O zaman kendinizi daha iyi hissetmeniz ve cildinizdeki sarkmaların önüne geçmek için dikkat edilmesi gereken püf noktaları paylaşacağım.Normal bir diyet programında ulaşamayacağınız kadar ciddi bir uzmanlık Herbalife beslenme uzmanlarının insan hayatına kattığı bir değer olarak Herbalife farkını gösteriyor.





KİLO VERMEK ARTIK DERT DEĞİL GÖBEĞIM SARKMIYOR



  • Normal şartlarda maydanoz diyeti, elma diyeti, turşu diyeti ve adını bile duymadığımız bir çok diyet programında çok hızlı kilo verenler aynı hızla vücuttaki sarkmalara neden olmaktadır.Herbalife programlarında vücut dengesi sarsılmadan taşları yerine sağlamca oturtarak kilo vermeniz dahilinde vücuttaki sarkmaların önüne geçmiş oluyorsunuz.Protein vücudun sıkılaşmasına imkan tanıyan işinizi kolaylaştıran bir yapıtaşıdır.Karbonhidrat vücuttaki yağların yakılmasına ön ayaklık eder. Her şey bir denge üzere yolunda giden programlar Herbalife ile meşhurdur.




  • Zayıflamak isterken gereksiz hırs yapmak insanı motive etmek yerine daha zor bir pozisyona sokabilir.Vücutta kas yıkılması ciddi deri sarkmalarına neden olur.Bu nedenle Herbalife ile zayıflayan insanların kütlesel yağ kayıpları yüksek oranda gerçekleşir, protein dengesi vücudun gelişimini kolaylaştırır.Kas demek daha diri ve dolgun bir vücut yapısı anlamına geliyor.Vücudunuzu geliştirmek istiyorsanız doğru adrestesiniz.




  • Kadınların aceleci oldukları diğer bir konu sanki mevcut kiloya çok kısa sürede gelmiş gibi ağır egzersizlere başlamak gibi sabırsız bir eyleme geçmektir.Beslenmeyi ihmal etmeleri 2.büyük kırmızı kartı yemeye neden olan bariz kural hatası olup, beslenmesini ihmal eden insanların ağır egzersizleri yapması yine kas yıkımına neden olacaktır.Bu nedenle beslenme ve düzenli egzersiz sayesinde vücuttaki sarkmaların önüne geçebilmek mümkünatı olan bir konu iken ağır egzersizlerde ısrarcı olmayın derim.Ağır egzersizlere devam etmekte ısrarcı iseniz ki; tabi burada ağır egzersizler ve kas yıkımı söz konusu ise Herbalife rebuild stregth gibi protein takviyeleri kullanılarak vücudun postürü desteklenmelidir.Siz vücudunuza ne kadar yatırım yaparsanız vücudun geri tepkileri o kadar net ve sağlıklı olur.




  • Yürüyüş parkurunda bayanlar ile sohbet ediyorken en çok dikkatimi çeken 100 kişiden sadece 16-17 kişide su matarası vardı.Düzenli egzersiz su içmeyi gerektirir, suyu ihmal eden insanlar cildin sarkmasını ve yaşanacak dezenformasyonlar için etkileyici bir önlem üretemezler.Zaten ciltte meydana gelen olumsuzluklar öyle hemen çözümlenecek konular değildir.Cildimiz bütün vücudu saran devasa bir mekanizma cildin su seviyesinin düşük olması zamanla çatlamış kurumuş toprak gibi kalıcı izler ve hatta içi su dolu balon gibi hoş olmayan görüntülere sebep olur.Bu nedenle suyu ihmâl etmeyiniz diyoruz.



  • Mucize kremler olarak lanse edilen biber kremi,bitkisel krem gibi ürünler vücuttaki sarkmalara ilanihaye çözüm değildir.Bu nedenle bu tarz ürünlere yüksek meblağlar ödemek yerine; Herbalife beslenme felsefesine uygun davranış yapısını kazanmanız,verilen Herbalife yaşam koçluğunu değerlendiren insanlar gibi vücudunuzda sarkmalar olmadan rahat ve zahmetsiz kilo kontrolünü sağlarsınız.




  • Burada zamanlama çok önemli bir insan için en önemli olan sihir sağlıkla formda bir vücuda kavuşmak ise biraz sabırlı olmak gerekiyor.Özellikle sarkmaların meydana geldiği bel ve çevresinde deformelerin önüne geçmek için bel bölgesini çalıştırmak, egzersizleri uyumlu hale getirmek gerekiyor.Zaten vücudun diğer bölgelerinde şikayete konu sarkmalar çok fazla karşılaşılan durumlar değildir.Her ihtimale karşı önerilerimizi dikkate alan bayanların kontrollü mücadeleleri başarıyla sonuçlandı.Umarım sizinki de başarılı geçecektir.


HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog