herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

2 Mayıs 2019 Perşembe

HERBALİFE İLE KİLO VERMEK İÇİN 7 KOLAY ADIM


HERBALİFE İLE KİLO VERMEK İÇİN 7 KOLAY ADIM


İnsanların en çok yakındıkları konu diyete başlamak, zorlu mücadele için yola çıkmak olduğunda. Kolay olacak bu sefer Herbalife ile kilo vermek için 7 kolay adım nasıl işliyor bu defada zil sesleri sizin için çalsın. 




Kilo vermek bir serüven, kendinizi rahatlatmanız gerekiyor, ama dayanıklılık gerektiren bir mücadele bunun için bütün taktikleri herkes için çalışan ve önerilen bilindik tavsiyeler arasından seçmedim. 





Bunun nedeni kilo vermek özellikle yüksek kiloda olan insanlar için biraz zor bir süreç. Belki ilk başlarda 5-10 kilo kaybedince hevesleneceksiniz ama süreci hızlandırmak için acele ediyorsunuz. İşte bunların önüne geçebilmek HerbalifeDiyeti yaparken dayanıklılığı artırmak için vücudun Aşil tendonu gibi hassas noktalarını takip etmek gerekiyor.




Yani en zayıf yerden hareket etmek gerekli. İşte o zaman ilk 10 günde entegre sürecine gelmeye başlıyor olacaksınız. Zaman sizin için ilerliyor ne kadar adaptasyon o kadar motivasyon anlamına geliyor. Vücudunuzun direncini arttırmak için mevcut kilonuzu kabul etmeyişininiz ciddi bir problem bu nedenle girişilen bütün diyetler pazartesiden salıya kadar ömrü olmuyor. Mevcut kiloyu kabul edip vücudun direncini kırmadan diyeti bir eğlenceye dönüştürebiliriz.



KARARLI OLMAK



Eğer gerçekten kilo vermek istiyorsanız diyet konusunda kararlı olmak gerekiyor. İstanbul gibi bir şehirde yaşamak kimileri için avantaj kimileri için dezavantaj gibi görünse de kararlı olan insanlar bu trafiğin ve günlük karmaşanın üstesinden gelebilecek kadar beslenme konusuna Herbalife ürünlerine güvenebilirler. 




Çünkü bir kere başladınız mı açlık hissetmeden bir birini tamamlamak için suyu önemseyeceksiniz. Kararlı olmanın işareti çıktığınız yolda yürümeniz anlamına geliyor. Herbalife beslenme kuralları Batman'da yaşayan bir insan için ne kadar geçerli ise İstanbul Avcılar'da yaşayan insanlar için de aynı stabil kurallara tabidir.




UZUN SÜRE AÇLIK YARAR DEĞİL ZARAR VERİYOR




Bazı İngiliz uzmanlara göre aralıklı açlık zayıflamak için öneriliyor ama onlar için çalışan bu kural bizim için çalışmıyor. Bunun nedeni İngilizler için beslenme kültürü farklı bizim insanımız için beslenme kültürü farklı. 




Zaman zaman görüştüğüm insanlar uzun süre sanki oruç tutarmış gibi aç kaldıklarını ancak kilo veremediklerini belirtiyorlar.  Uzun süre açlık yarar değil zarar veriyor. Bunun nedeni insan bedeni aç kaldığı zaman olduğundan daha ters tepkiler veriyor. 




Malumunuz olduğu üzere hamur işi ağırlıklı beslenen bir yapıya sahibiz. Bu nedenle uzun süre açlık karaciğerde şeker üretimini tetikliyor ve kilo vereyim derken kilo almaya devam ediyorsunuz. Uzun süre açlık çekmek yerine düzenli ara öğünler yaparak Herbalife diyetine adapte olabilirsiniz.



HAREKETSİZ KALMAK BEDENİ KISITLIYOR



Gün boyu hareketsiz kalan insanların yaşadıkları tam bir travma Çünkü vücut hareket etmek ve vücutta biriken enerji yakmak üzere programlıdır. Siz ne kadar hareketsiz kalırsanız hareketsiz kalmak bedeni kısıtlıyor. Bu sebeple gün içinde aktif olan insanlar hem depoladıkları fazla enerjiyi yakmış oluyor hem de kilo vermenin önündeki engelleri hareketle bertaraf ediyor.




BESLENMEK DAYANIKLI BİR BEDEN VE RUH GETİRİR



Herbalife beslenme felsefesi beslenmek dayanıklı bir beden ve ruh getirir mantığı ile çalışıyor. Karşılaşılan bütün zorlukları aşmak temelde beslenme alışkanlıklarının rehabilitasyonu sayesinde iyileşiyor. 




Her geçen gün artan demoralizasyon seviyesini pozitife çevirmek ancak vücudun temel döngüsüne uygun yemekler ile beslenmek sayesinde gelişiyor yani her bir basamakta kendimiz İçin besleniyor olmanız gerekiyor. Hatır için bir şeyler yemek içmek kilo vermek isteyen bir insanın bütün planlarını altüst eder.




SHAKE İKİ YEMEK ARASI ZAMANI EĞLENCE HALİNE GETİRMEK



Herbalife Shake demek iki yemek arası zamanı eğlence haline getirmek anlamına geliyor. İnsanların uzun sürelerde aç kalması düşünülebilir bir durum değildir. 24 saatin ; uyku,  dinlenme, çalışma ve beslenme sayacı standart değerlere işaret eder. Bu nedenle Herbalife Shake için her zaman vakit ayırmalısınız. 




Tembellik etmek insanın doğasında var çeşitli nedenlerle ara vermek insanın tekrar kilo almasını kolaylaştıran nedenlerdendir. Yemek dengesini koruyan insanlar Herbalife Shake içerken düzeni bozmadan süreci tamamlayabilirler.



TAKTİK TAKDİRDE GETİRİR



Kilo verirken taktik takdirde getirir. Bunun nedeni etrafınızda ki insanlar zaten sizi takip ediyor nereye kadar başarılı olacak?  Nereye kadar dayanacak? Gözüyle bakıyorlar. Peki siz kendinize ne kadar güveniyorsunuz orta yolu bulmak gerekiyor. 




Vücudunuzu Herbalife Shake ile şarj ettiniz, Herbalife Çay içtiniz yağlarınızı yakmaya başladınız, Herbalife Thermo Complete kaba yağların parçalanmasını kolaylaştırıyor. Geriye ne kaldı? Taktiği uygulamak kaldı takdir zaten etrafınızdan bolca alacağınız bir ayrıcalık olacak bu konuda merak etmeniz gereken her gün yaptınızı rutin devam ettirmek olsun.



ZİHNİN SANA TUZAK KURMADAN



İnsan beyni kolaycı bir yapıya sahiptir. Davranışları tetiklemek hislerinizi zorlaştırmak için elinden geleni yapmakla meşguldür. Kilo vermek zihnin sana tuzak kurmadan sen ona doğru hareket etmeni gerektiren bir durumdur.  Bu nedenle Herbalife ürünlerini düzenli kullanmanız sonuç almanız için tuzaklara düşmeden yürüyebilmek çok önemlidir. 24 saat boyunca kilo vermek isteyen insanların tepesine jandarma gibi bir denetçi gönderme şansımız yok. Demek ki sizin atacağınız bu 7 adım fazla kilolar ile sulh olmanızı kolaylaştıracaktır.

HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog