herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

8 Mayıs 2019 Çarşamba

HERBALİFE AVCILAR RAMAZAN MENÜLERİ


HERBALİFE AVCILAR RAMAZAN MENÜLERİ 5314079994

Mevsimin meyveleri ile beslenmek beslenme kalitesini arttırmaya yardımcı bir atılım sayılabilir. 




Ramazan ayının hızlıca başlaması ve günlük yapılan işler de hesaba katılırsa trafikte yaşanılan karmaşanın nedeni akşam saatleri yaklaştıkça kan şekeri düşen insanların haliyle sabır çizgisi de taban yapıyor.  Metrobüste giderken gözlemlediğim kadarıyla orucun ilk günleri olmasına rağmen bazı insanlar 




Ramazan ayının verdiği huzurdan olsa gerek vücut gereksinimleri açısından daha bilinçli alışveriş yapıyorlar zaten beslenme konusunu hafife almamak gerekiyor. Hani bir deyim var ya Karın tokluğu evet onun için yaşamak ve onu beslemek üzere kurulan bir yaşam döngüsü çok fazla verim alınabilecek bir konu değil.  İnsan daha çok,  daha mutlu ve daha iyi hissetmek için beslenmek istiyor.  Bugün içimden geldiği gibi bir paylaşım yapmak istediğim için biraz daha rahatım galiba. 




Birkaç gündür kendi yoğunluğum nedeniyle yazılarıma ara vermiştim. Bugün size mevsimin meyvesi Çilek ile Ramazan iftar sofralarında neler yapabileceğinizi, nasıl kalorisi düşük, besleyici bir tatlı kaçamağı yerine oluşturacağınız ve alternatif çözümlerini paylaşacağım.




YULAFTAN ÇİLEK KOKUSU GELİYOR

Hepinizin bildiği üzere yulaf; karbonhidrat, protein gibi temel Makro besinleri de bünyesinde barındıran, kabızlığa karşı etkili bir besin. Bu nedenle kadınların Diyet yaparken sık sık kullandıkları bu güzel tahıl sayesinde Ramazan Akşamları hafif ve orucun iklimine uyan leziz bir atıştırmalık. Yüksek ihtimalle hoşunuza gidebilir. Kimi insanlar gece sahurdan itibaren beslenme şekline bağlı olarak şekerli ve karbonhidrat içeren yiyeceklere gün boyu meyil ederler. 






Bu nedenle Ramazan sonunda kilo almak kaçınılmaz bir gerçeklik haline dönüşür. Buna alternatif olarak iftar sofrasından sonra bir kase Yulaf ezmesini bir müddet ılık su içerisinde hafif şişene kadar bekletmeliyiz 5-6 adet çileği şişen yulaf ile küçük dilimler halinde doğradıktan sonra karışım haline getirebilirsiniz afiyetle tüketebilirsiniz sizin için hafif, karbonhidrat, protein ve vitamin, mineral içeren aynı zamanda lif yönünden zengin bir tatlı ile tanıştırmanın keyfi de bana kalsın.





FIRINDA LOR ÇİLEK KEYFİ

Eskiden anne annelerimiz ve baba annelerimiz patlıcan, soğan, biber gibi yiyecekleri sönmek üzere olan hafif közlü kül içerisine yatırırlar ve üzerine sıcak kül ile kapatırlar ve kül 'ün arasında ne pişirilirse lezzetine doyum olmazdı şimdilerde eskiye rahmet okutan bir durum söz konusu. 





Ancak köylerde ve küçük yerleşim yerlerinde bu tarz alışkanlıklar devam ediyor. Sonuçta İstanbul gibi apartman hayatının hakim olduğu bir yerde bunu yapamıyorsak o zaman Ramazan'a özel fırında pişmiş güzel bir tatlı yapalım istedim. 1 paket lor peynirini fırın tepsisine hafif zeytinyağlı olarak güzelce yayalım üzerine yarım kilo çilek dilimlenmiş vaziyette dağıtalım. Tadın hakimi  siz olacağınız için fırında çilek pişene kadar pişmişlik oranına siz karar verebilirsiniz. Bu şekilde tam tamına 4 kişilik bir tatlı kaçamak yapmanın kimseye zararı olmaz kalorisi düşük lezzetli protein içeren hafif bir tatlı.



YOĞURT VE ÇİLEK

Yabancı kaynaklarda maalesef yoğurt için Yunan yoğurdu benzetmesi ile bir algı yaratılmak isteniyor ise bile yoğurt özünde bizim kültürümüze mâl olmuş güzel, hafif protein içeren, probiyotik şifa kaynağı bir yiyecek. Oruçtan sonra bir kase yoğurt içerisine 6 adet çilek bütün yorgunluğum gitti dedirtecek kadar hafif, lezzetli bir atıştırmalık. Mümkün mertebe yağsız yoğurt tercih ediniz.




VANİLYA TARÇIN ÇİLEK BAŞKA NE GEREK

Günün bombasını sona bırakmak istedim. Çünkü şu birkaç gün oruç insanların akşam sofralarında yedikleri yüksek kalorili yiyecekleri görünce mecburen dengeli bir atıştırmalık önerme arzusu ile bu tarifleri yazmak ve sesimi duyurmak istedim. Herbalife Shake kilo kontrolünde bir numara. 



Ramazan'da kilo almak istemiyorsanız en besleyici hafif yiyecekleri tercih etmeniz gerekiyor yüksek kalorili yiyecekler her zaman sıkıntı ve bir dirhem et bin ayıp örter sözünü akla getirmesin. 



Siz yine bildiğimiz yoldan şaşmayın peki vanilya, tarçın, çilek Başka ne gerek? Hemen paylaşalım; 2 yemek kaşığı Herbalife vanilyalı Shake, 6 adet çilek, 250 mililitre yağsız süt iftardan sonra mükemmel bir içecek için fırsat yaratır. 




Bir porsiyon da tatlı, 114 farklı besin maddesi içeren mükemmel bir kombinasyon. Böylece kalori kontrolü Ramazan akşamları da sizin elinizde.Afiyet olsun malzemeleri karıştırın, blender kullanmanız tavsiyemdir.



HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog