herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

28 Mayıs 2019 Salı

KİLO VERMEK İSTERKEN YAPILAN HATALAR

KİLO VERMEK İSTERKEN YAPILAN HATALAR 05314079994


Çoğu insan kilo vermek isterken yapılan hataları moda tabirle küçük kaçamaklar ya da beyaz yalanlar olarak dillendirir.  Aslında beslenme yediğine içtiğine dikkat etmek olduğu kadar kendi kendine verilen söz ve daha iyi bir beden için sadakat üzerine kurulu olmalı.  Yoksa bütün hazır yiyecekler zaten bir yere kaçmıyor. Yeri geldiği zaman cips, atıştırmalık, çikolata, gazlı içecekler ya da annenin ya da babaannenin meşhur su böreği bile olabilir. Peki bu tarz kaçamaklar vücut için faydalı mıdır?

Kaçamak yapmak nereye kadar sürer
Diyet yaparken kısa bir mola adı altında ağır yemekleri yemek için olduğundan fazla çaba gösteren insanları gördükçe bu nasıl bir sadakat diye düşünmeden edemiyoruz.  




Doğrusunu isterseniz insanın kendini kandırması bu kadar popüler olmamıştır diye düşünüyoruz.  Bu günün birde yarını olduğunu unutmamak hedefleri saklamak gerekiyor yüreğinde. İnsanlar her şeyin iyisini hak ediyor.  







Oysa kalorisi yüksek yiyeceklerin bir defada tüketilmesi sonucu 5-6 günde tasarruf edilen kalori miktarını neredeyse ikiye katlamaktadır bu kaçamaklar. Daha çok sağlıklı kaçamaklar için çaba sarf etmeniz gerekiyor bir başka deyimle küçük kaçamaklar, yedek kaçamaklar en başta iyi bir fikir gibi gelebilir ama maalesef gerçek ile yüzleşmeniz de gerekiyor.

Abur cubur fiziksel olarak vücudu etkiliyor
Tatlı kaçamakları insanın gün boyu yorgun bitkin kalmasını ve metabolizmanın tembelleşmesini kolaylaştırıyor. 




Diyet programları katı olarak görülüyor gibi lanse edilse de aslında diyet programları insanların normal hormon dengelerinin korumaları,  açlık ve tokluk hissini dengede tutmaya faydalı sebzeler, meyveler,  sağlıklı karbonhidratlar ile desteklenen proteinden ve yağlar gerilen metabolizmanın toparlanma sürecinde sık sık kullanılmaktadır.  Tatlı kaçamakları yaparken bir kez daha düşünmenizi bir kaç gün önce ne kadar dinlenmiş hissettiğinizi hatırlatmak isteriz.
Eğer bir de spor yapıyorsanız tatlı kaçamakları haftada bir veya iki gün vücudun hızını kesmeyecek gıdalar ile dengeli yemekler oluşturabilir. Hatta kas kitlenizin enerji ihtiyacına yönelik beslenme yapabilir tatlı isteğini düşürebilirsiniz.

Diyet kaçamakları ve psikolojik etkileri
Diyet yapan insanların utana sıkıla kendi yaptığı negatif davranışları dışa doğru değil içe doğru yaptığını bilmesi gerekir.  Çünkü yapılan hatalar tamamen sizin beslenme tarzınızı desteklemeyen kaçamaklar olduğundan her geçen gün sağlıksız gıdalara yönelmeyi kolaylaştırır. 




Tabii bir de fazla yemek genelde vücuda giriş yapmıyor her geçen gün daha fazla tüketmeye ve hedeften uzaklaşmaya doğru giden insanların psikolojisi altüst olduğundan sağlıksız davranışları tekrarlamaktan kaçınmayacak kadar cesur olabilirler.

Düzeni bozan sen olmalısın
Bir araç yokuş yukarı giderken asla mecbur kalmadıkça fren yapılmaz.  Tamam arada bir mola vermek güzeldir. Kesinlikle diyet yaparken alternatifleri göz önünde bulundurmaya teşvik ediyoruz.  




Bunun nedeni sağlıksız alternatiflere karşı sağlıklı alternatifler ve yeni planlar her zaman fırsat tanıyabilir ama bariz hatalar geri dönüşü zaman kısıtı yüzünden insanın kendi kendine nefret sözleri ile yüklenmesini tetikler. Karnımız tok olsa bile yeme ihtiyacı hissederiz aslında tam bir kısır döngüdür. 





Burada ölçüyü belirlemek ve Herbalife yaşam koçluğunu sonuç alana kadar kullanmak gerekir. Çoğu yaygınlaşan beslenme temelli hastalıkların altında düzensiz tüketilen gıdalar; insanların küçük kaçamaklar olarak karnesine yazılan en büyük geri dönüşler olmaktadır.

Kendini ödüllendir ama nasıl
İnsanların yeme-içme alışkanlıklarını değiştirmek neredeyse 3 ay süren çetin bir mücadeleden sonra düzlüğe çıkmaktadır. Bu safhadan sonra hepimiz için çeşitli ödüller söz konusu olabilir. Yemeyi-içmeyi sevdiğiniz gıdaların bir listesini çıkartarak alternatif listeleri birlikte oluşturabilir, hangi diyet hatalarının nerede telafi olabileceğini birebir yeniden planlayabiliriz. 




Sabah, öğle, akşam gerekirse ara öğünler bir gün boyunca ihtiyacınız kadar ne fazlasını ne eksiğini, tam dengeyi tutturmak için birlikte başarabiliriz.

HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog