herbalife avcılar-05314079994

Herbalife hakkında tüm merak ettikleriniz burada.Avcılar ve çevresinde hızlı kilo kontrolü ve Herbalife Ürün siparişi için bizimle iletişime geçin.Herbalife Yaşam Koçu Desteği ile Kilonuzu Kontrol Edin.

17 Nisan 2019 Çarşamba

8 ADIMDA HERBALİFE İLE SPORA ADAPTE OL KEYFİNİ SÜR



8 ADIMDA HERBALİFE İLE SPORA ADAPTE OL KEYFİNİ SÜR





8 Adımda spora başlamak; Herbalife Yaşam Koçu olarak sadece beslenmenize odaklanmıyor ve  bahar’ın coşkusunu içinizde hissetmeniz için, spor yapmak isteyenlere yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Benim spor hiç spor yapmadım nasıl başlamam gerekiyor? 




Herbalife yaşam koçluğu nasıl hizmet edebilir? Bana bir öneriniz var mı diye düşünen bütün arkadaşlarıma Spor hocası Neriman Hanım ile birlikte bir program hazırladık kilo vermek istiyorsanız ya da formunuzu korumak için spor yapmak idealdir. O zaman hemen paylaşalım tüm detayları.





KARAR VER YOLUNDA İLERLEMEK ZATEN KOLAY OLACAK





Spora başlamak için karar ver! Ben kendisine saygı duyan insanları çok seviyorum insanın kendi sağlığına yatırım yapması kadar büyük bir atılım olamaz. 



Çokları kolay geçici bir hevesle spora başlar ama neyi ne zaman yapacağını bilmediği ve plansız olduğu için çok çabuk yelkenleri suya indirir. 




Siz onlardan olmayın kendinize adanmış bir ufuk çizin. Hem zaten artık kuytu köşelerde çay kahve içme zamanı da değil. Havalar çok güzel neden kendiniz için yeni bir yol çizmeyesiniz hadi birlikte yapalım. Önce karar vermeniz gerekiyor. 




Bu benim sağlığımla ilgili kendi iyiliğim için spora başlıyorum demek yerine kendi iyiliğim için; Spora başladım ve bir adım attım, önceliğim kendi sağlığım ya çıktığım yolda koşar adımlarla ilerleyeceğim demeniz bile kararlılığınızı gösteriyor.



AÇIK HAVADA KENDİNE VE SPORA ZAMAN AYIR




Çoklarına göre iyi bir adım atmış gözüküyorsunuz karar verdikten sonra planlama yapmak çok kolay. Sporu hayata entegre etmek çok zor olmasa gerek. 




Sadece biraz zaman ayırmanız gerekiyor. Kapalı mekanlar da ne kadar uzun zaman geçirdiğinizi bir düşünürseniz ne kadar fazla boş zamana ihtiyacım var gibi bir ikileme de girmezseniz. 



Yapmanız gereken isterseniz yürüyüş, isterseniz koşu her iki çalışma sistemini de kolayca başarmak sadece kendinize biraz esneklik tanımanızı istiyorum. Bazen zor bir parkur siz spora başlamadan sizi gerebilir. 


En kolay parkurdan kendinizi yormadan 20 ila 30 dakika arası yürüyüş ile başlayabilirsiniz. Toplamda gidiş ve geliş duşu da hesaba katarsak 1 saatlik bir zaman sizin için yeterli olur.


SOSYAL AĞLARDA PAYDAŞLAR BUL ÇÖZÜM ORTAĞIN YAKININDA OLABİLİR





İstanbul bu noktada biraz şanslı bir şehir her türlü sosyal etkinlik mevcut olduğu gibi sportif faaliyetler yapan İnsanlar sosyal medya üzerinden gruplaşan insanlar var siz de kendi grubunuzu oluşturabilir ya da mevcut bir aktivite grubuna katılabilirsiniz. 



Çünkü insanlar birlikte yapılan faaliyetler de daha fazla eğleniyor daha fazla motive oluyor. Unutmayın bir yarış atı değilsiniz kimseyle de yarışmıyoruz grubun gücünden sizde faydalanın istiyorum.

CAKAMEN OLMANI BEKLEMİYORUZ RAHAT OL YETER


Kıyafetler spor yaparken çok önemlidir cildinizin teneffüs ettiği Pamuklu kıyafetleri tercih etmeniz terlediğiniz zaman sizi rahatlatacak. 



Yola çıkmadan her şeyi planlayalım istiyorum. Örneğin ayakkabılarınızın marka Flash ayakkabılar olmasına gerek yok sıradan rahat tabanlı mümkünse ortopedik olanları tercih edebilirsiniz. Neticede hem eğlenmek hem de güzel zaman geçirmek söz konusuysa rahat kıyafetler her zaman tercihiniz olsun.

KESİN BAŞARI YÜRÜYÜŞ İLE GELİYOR




Her şeyin olduğu kadar sporunda acemiliği var. Hemen öyle havaya girmenizi istemiyorum hepimiz yaş olarak yetişkin insanlar olduğumuz için herhangi bir sakatlığa meydan vermemek için en kolay egzersiz olan yürüyüş ile başlamanızı öneriyoruz. 




Hem böylece nefes açma gibi önemli bir avantajı kullanmış olacaksınız. Neriman hocamın gözlemleri benim için önemli. Tespitleri doğrultusunda tavsiyeler veriyorum. Yürüyüş yapan insanlar bir dönem sonra spora ilk başladığı günden daha yüksek performansı yakalıyor olması kesinlikle tesadüf değil. Birinci adımınız kesinlikle yürüyüş olmalı.



YARDIM ALMAK SPOR BİLİNCİNİ KUVVETLENDİRİYOR





Kendinizi yapılandırmaya devam ederken ağır ve zor hareketleri ısınmadan ve yardımsız yapmanız olası sakatlıkları getireceğinden grup içinde bilinçli insanlarla Spora devam etmeniz ve mutlu olduğunuz anları kayıt altına almanız sizi daha fazla mutlu eder. 




Hem zaten açık hava yürüyüşleri ya da Trekking gibi faaliyetler sırf insanların motivasyon kazanması için yapılan grup uyumunu Maxi boyutta arttıran bilinçli antrenmanlardır. Bulunduğunuz ortamın tadını çıkarın.

YENİNİN PEŞİNDEN KOŞMAK İNSANI HEYECANLANDIRIR




Bir iki ay boyunca yaptığınız bütün yatırımlar sizin rutin kazancınızı ikiye katlayacaktır.  Artık ekstra yeni hareketleri ve yeni egzersiz rutinlerini öğrenmek için hazırsınız yeninin peşinden koşmak insanı heyecanlandırır. 




Örneğin grup içerisinde kontrollü olarak 50 mekik çeken bir insan hemen yanı başında ekip arkadaşını moral motivasyon olarak tetikler. Bütün sportif aktiviteler insanların gelişimine hizmet ediyor. Burada sadece kilo vermek söz konusu değil. Beden sağlığı kadar ruh sağlığı da önemlidir bu aktiviteler içinizi açacak.

SPOR YAPARKEN HİDRASYON GEREKİYOR





Dengeli beslenme ne kadar önemli ise su içmek için fırsat kollama! Her bulduğun fırsatta su içmeyi ihmal etme, ne kadar düzenli besleniyorsan o kadar da suya önem vermelisin. Spor yapan insanların normal insanlara göre neredeyse iki katı daha fazla suya ihtiyacı vardır. 




Çünkü spora başladığı ilk günden 45-50 gün sonrası artık nefes alıp verme ve vücudun terlemesi bile değişir. Bu nedenle düzenli beslenme ve su tüketimine önem vermeniz gerekiyor. Zaten sadece antrenman sırasında bile minimum 1 litre suyu tüketmiş buluyorsun yani vücuttan atılan ter ve koşu esnasında her nefes alış verişinde suyu dışarıya atıyorsun. Onun için her dakikanın kıymetini bil. Kendine önem ver.

HERBALİFE YAŞAM KOÇU GÖNÜL DEMİR 05314079994


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Gelişiminizi takip edelim.

Herbalife Yazıları

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ?

HERBALİFE AVCILAR ŞİŞMANLIK BİR KADER Mİ? Bugün size Herbalife kullanan ünlülerden falan bahsetmeyeceğim.Çünkü popüler bir konu, bizim ...

herbalife blog